reklama
A te paski sie w aptece kupuje? Nie chce wszystkiego sprawdzac bo jak mi cos na pasku wyjdzie to chyba oszaleje.. wolalabym do lekarza chyba isc
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
Ktg wyszło bardzo dobrze i szyjka też bez zmian. Pospałam i obudziłam się z bólem ucha. Macie na to jakieś domowe sposoby?
Hej! U mnie po wizycie w porządku. Szyjka 35 mm, zamknięta, rozwarcia brak. Synek nie należy do wielkoludów, waży 1800 gram, ale mieści się w normie. Łożysko, wody, narządy ok. Mam brać żelazo i wiecej jeść i się nie denerwować. Takie zalecenia z wizyty :-)
Slivka dokladnie spij spokojnie I ciesz sie z tych ostatnich tygodnie ciąży szyja 35mm, zamknięta - idealnie
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
reklama
Katierinka
Fanka BB :)
Hej,dziewczeta,ja tez po kontroli. Szyjka badana tylko palpacyjnie(nie wiem,czemu), ale trzyma,
,szew tez ok. Klusek ma juz 1200 gramow. Na twardnienia i skurcze mam brac nospe i magnez. No i dalej luteine. Powiem Wam,ze dzisiaj mi te twardnienia brzucha mocno dokuczaly i byly bolesne,n nawet w nocy złapało. Szly od spodu do pepka,zdarzylo sie kilka takich w sumie w ciagu dnia... czy to mozliwe,ze jak np. maluszek duzo sie rusza i wierci albo jakos sie ulozy ze naciska moze na cos,to ma to wplyw? Zapomnialam o to zapytac na wizycie.
,szew tez ok. Klusek ma juz 1200 gramow. Na twardnienia i skurcze mam brac nospe i magnez. No i dalej luteine. Powiem Wam,ze dzisiaj mi te twardnienia brzucha mocno dokuczaly i byly bolesne,n nawet w nocy złapało. Szly od spodu do pepka,zdarzylo sie kilka takich w sumie w ciagu dnia... czy to mozliwe,ze jak np. maluszek duzo sie rusza i wierci albo jakos sie ulozy ze naciska moze na cos,to ma to wplyw? Zapomnialam o to zapytac na wizycie.
Podziel się: