reklama
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Narazie bez wieści chociaz skurcze co 3-5 minut. Niedzielna obstawa wiec wszystko trwa I trwa.Aniu czekamy na wiesci!!!!
Bedzie dobrze&&&&&&&&
Jadzie dobrze ze przeszlo!!!
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Ziemniaczek
Fanka BB :)
Ania myślami jestem przy tobie
aniay
Test na wczesny poród negatywny, mocz czysty, podejrzewaja ze moje jelita wszystko powoduja. Dostałam leki przeciwbolowe I na przeczyszczenie. Szyjka zamknieta. Puszczaja mnie do domu ale jak leki nie pomoga to mam przyjezdzac.
Skurcze nawet na ktg nie wyszly I troche zwolnily w czasie ale sa wciaz dość bolesne
Skurcze nawet na ktg nie wyszly I troche zwolnily w czasie ale sa wciaz dość bolesne
aniay
Po angielsku nazywa sie fetal fibronectin.Ania a co to test na porod?
Ufff no to dobrze ze ktg czyste
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Robia wymaz z szyjki I sprawdzaja czy jest czy nie. To jest jakiś rodzaj proteiny ktora skleja I trzyma wszystko razem I ktora jest wykrywalna na okolo tydzien przed porodem.
Jak test jest negatywny to jest minimalna szansa ze w ciagu najblizszego tygodnia zacznie sie poród.
Dobre, co kraj to obyczaj... u nas tego nie robi. Mowie Ci z tymi jelitami to cos jest.... ja zaczelam totalnie uwazac na to co jem, nie za duzo.. itd. Wazne ze szyjka trzyma, i aby skurcze jej nie ruszyly.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
aniay
Sprawdze jeszcze na usg jutro ale wyglada na to ze pomimo wszystkich moich skurczy szyjka.jest nie ruszona co mnie cieszy.Dobre, co kraj to obyczaj... u nas tego nie robi. Mowie Ci z tymi jelitami to cos jest.... ja zaczelam totalnie uwazac na to co jem, nie za duzo.. itd. Wazne ze szyjka trzyma, i aby skurcze jej nie ruszyly.
reklama
Podziel się: