reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Mrówaa całkiem możliwe dziękuję trzymaj kciuki ja jak bym mogła to bym odciągnela w czasie to cc ale u mnie na bank we wtorek tak że życzę powodzenia i spręż się w ten sam dzień :)

reklama
Dziewczynki ja jutro pełne 29 tygodni, wchodzę w magiczny 30 tc. Bardzo się cieszę, że już tak daleko zaszłam i liczę na kolejne spokojne 10 tygodni bez skurczów :biggrin2: a co, pomarzyć można :biggrin2:

Moje dzieci mają ferie do 3 listopada tak więc do tego czasu o ile się da poleżę a później wstaję, bo trzeba posprzątać, zrobić kolejne mrożonki żeby mieli gotowe jak będę w szpitalu. No i zobaczymy ile wytrzymam bez leków. Dziś sobie uświadomiłam, że minimum 3 tygodnie. trzeba się sprężać. Ubranka kupiłam większość używana na tzw wyprzedażasz garażowych bardzo popularnych we Francji, za wanienką mąż już jeździł to teraz zostało łóżeczko i fotelik. Prałam i prasowałam na raty np leżąc poobracałam na lewą stronę i później na siedząco po kilka sztuk. Dziś z dziećmi popakowałam czyste w rozmiarze od 6m w górę, kilka kupiłam a kilka dostałam. Jeszcze kilka sztuk wyprasuję i szykuję jutro do torby porodowej.

Dziewczynki ja jutro pełne 29 tygodni, wchodzę w magiczny 30 tc. Bardzo się cieszę, że już tak daleko zaszłam i liczę na kolejne spokojne 10 tygodni bez skurczów :biggrin2: a co, pomarzyć można :biggrin2:
A ja jutro pełne 30 :) suwaczek mi się spieszy o dwa dni :)

Chcialam tylko zameldowac, ze pszeszlo samo po lekach... wiec juz nie pojechalam na IP :)ale pewnie do lekarza pojde szybciej

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cieszę się, myślałam o Tobie... Mnie dziś pierwszy raz dość mocno zabolał brzuch :( i stwardniał , ale inaczej niż zwykle... hmmm ale tylko raz, więc nie brałam nospy tylko standardowo magnez. Oby się to nie powtarzało :( Spokojnej nocy mamusie ;*

Asiek
Ty będziesz pewnie pierwsza.
Wszystkie już jesteśmy daleko.
Ciekawa jestem która teraz będzie pierwsza?
Myślę że ty Asia fajnie masz.
Zastanawiam się czy jakbym przez tą ciążę normalnie funkcjonowala czy urodziłabym wcześniej czy normalnie.
Bo teraz chodzę sprzątam nawet dzwigam i nic.

reklama
Boże dziewczyny... to ja nospe i magnez 3 razy dziennie łykam obowiązkowo i tak się brzuch stawia jak szalony. Gdyby mi tak po nospie cokolwiek przeszło... dwie nospy też nie działają. Chyba mam tych twardnień najwięcej, minimum kilkadziesiąt dziennie :hmm: mam dół głęboki jak Rów Mariański... Dobranoc

Do góry