Ziemniaczek
Fanka BB :)
Dziwie się tylko ze mocz wyszedł dobry żadnych bakterii i nic wszystko na ujemne nie wiem czemu te zapalenie jak mocz wyszedł ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczyny, jeśli pozwolicie, to pozaglądam do Was - u mnie co prawda szyjka się nie skraca, jestem od 5 tygodni w szpitalu z powodu pęknięcia pęcherza płodowego u jednego z bliźniąt, ale w związku z tym też leżę, a ostatnio zaczął mnie zjadać stres i boję się, że od tego skurczy dostanę... To co prawda moja trzecia ciąża i niby powinnam wiedzieć, ale powiedzcie - czy w czasie takich skurczy twardniał Wam bardzo brzuch? Bo mnie dziś brzuch pobolewa co jakiś czas, ale nie mam wrażenia, żeby był twardy... inna możliwość to jelita przez tę dietę szpitalną niestety.
Oby... obserwuję na razie. Plecy z kolei to chyba od leżenia świra można dostać. Chciałabym bardzo dotrwać choć do końca października, choć psychicznie mnie te 5 tygodni w szpitalu już wykańcza. Dziękuję za odpowiedzi.