reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Dzien dobry dziewczyny,
Wpadam tu ciagle i podczytuje co u was. Ciesze sie ze sie trzymacie.
U mnie juz 38 tc i zdejmujemy szewcwe wtorek. Ziemniaczku, tez mowilam lekarzowi ze sie hoje a on na to, ze u mnie pewnie pojdzie szybko i nie wykluczone ze jak zdejmiemy to sie zacznie, bo malutka ma glowke baaaardzo nisko. I mam lezec plackiem do wtorku.

Brzuszek twardnieje non stop, zebra bola i plecki. Ciagle biore duphaston i asmag.

Ciesze sie ze tak dotrwalysmy.

reklama
Właśnie sobie uświadomiłam, ze mi minimum 5 tyg zostało plus 3 dla lepszego startu. Bo teraz ma 29+5. Czasem tracę nadzieje i wydaje mi sie ze moje dni policzone, a jednak 5 tyg to nie wiele

Cowisnia
Jak zdejma ci szew to daj znać czy bolało bo ja się strasznie boje tego.
Wiadomo że u każdej jest inaczej ale i tak daj znać. ☺ja tez będę miała w 38t ściągany czyli za 3 tyg

Cowisnia czekamy na relacje z ze sciagania szwu...

Ziemniavzek no tez sie obawiam bo slyszalam ze boli...

Kochane bol podbrzusza to normalne? Bo mnie boli...nie mocno i w sumie przed chwila zaczelo...
Do tej pory zadnych boli niemialam...

Julia, mnie dzisiaj też tak jakoś dziwnie podbrzusze pobolewa ale to chyba raczej jelitka wiec u Ciebie może być podobnie. W ogóle dzisiaj mam kiepski dzień, brzuszek sie często stawia, mały się wierci i cały czas bym spała

Mrowaa dzieki;)
Mi jak narazie brzuch sie nie spina! Mam spokoj z tym...

Kurde w srode mam wizyte mam nadzieje ze beda dobre wiesci...
Mnie troche tez brzuch jak na okres boli

reklama
Hej Dziewczynki. Mi dziś brzuszek się napial ze dwa razy tak mocniej. Ale też czasem nie to że boli tylko tak ćmi w dole brzucha. Za to przy zmianie pozycji boli i ciągnie, jak się przekrecam z boku na bok. Dopóki tam się ładnie nie ułoży hihi humor też dziś taki sobie. Dwie noce byłam u teściów a w zasadzie siostry Męża ( teściowie na wczasach), bo Mąż ma wyjazdy i wtedy problem z psem itd. Wczoraj mimo późnej pory chciałam wrócić do domu i się na mnie za to śmiertelnie obraził. Bo był zmeczony a dziś do pracy... ech ale nie może zrozumieć, że dla mnie jest niezręcznie jego rodzinie siedzieć na głowie, poza tym mam tam problemy ze snem a wtedy sie denerwuje w nocy i brzuch sie napina z nerwów. Odzywa się tylko jak musi. Ale w d... mam to, niech milczy. Przepraszam, że smece ale musialam się komuś wygadać ;-)
Julia tym razem nie mamy razem wizyty. Ja dopiero trzeciego...
Ziemniaczek już tylko trzy tygodnie! Szybko zleci :-)

Do góry