reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Ziemniavzek kochana chyba masz racje! Dzis przy aplikavji szyjka byla jak zawsze;) wiec sie uspokoilam.

Wiecie ja chyba znow zaczynam.miec infekcje!!! 3 dni temu skonczylam globulki!
Lekarka napisala ze jesli bedzie sie nasilac to brac te globulki!

A dzis w nocy dostalam skurczy...jak lezalam na plasko, na boku juz mialam spokoj ale wiecie jak mnie teraz te boki rwa...jakby na zmiane pogody...

Kochana sadze ze ten sok jest o wiele lepszy niz tabletki! I dalas mi pomysl bo tez troszeczke mam zanizona hemoglobine ale niechce lekow na to...
To sa saczki paro dniowe wiec uwazam ze napewno pomoga;)

reklama
Julia
Właśnie nie są parodniowe tu pisze data 29.06.2017 pewnie mają konserwanty na już sama nie wiem co robić.
Szkoda że nie znam żadnej dietetyczki
Ja jak mam inf to boli mnie na dole brzuch i jak robię siusiu to trochę boli to wiem że to drożdże biorę tabsa i jest ok
Narazie miałam tak raz mimo szwu jakiś nie mam często inf

ja biorę ten macmiror to jest na mieszane infekcje, czyli grzybica+bakteria i mi się wydaje że po nich będzie ok, bo wczesniej bralam pimafucin i clotrimazloum i mialam żółtawe upławy cały czas a dopiero po tym mam białe

Ziemniaczek wiem ze sa takie soczki co maja termin np. 2 lub 3 dni.
Moja mama ma buraki,mowila zeby zetrzec surowego i to pic , sporobuje;)
Najlepiej buraczki bym wcinala ;)
Mnie zawsze zaczyna delitaknie piec w srodku! A potem tylko coraz gorzej ehhh...

Vita poczytam sobie o tym macmiror moze bym sie na to przezucila...

Jadzia
12.5 to nie anemia norma wynosi od 12 do 16 ty masz śliczna hemoglobinke.
Ja taka miałam miesiąc temu teraz wyszło mi 10.3 o mi lekarz powiedział że nie jest źle że to jest lekka anemia a dla mnie to jest duża anemia i wymusilam od niego tabletki.

Julka
Ja dzisiaj kupie buraki i wycisne przez sokowirówke i zobaczę ile soku wyjdzie.
To wtedy będzie naturalny bez konserwantów i po tygodniu zrobię morfologie żeby sprawdzić czy nie spada bo jak tak to biorę szybko tabletki to mój plan

Ja nie mam sokowirówki i musiałabym ręcznie.
Wiem ze z moja hemoglobiny nie jest złe, ale jak dali to podciągnąć troszkę. Piłam ostatnio herbatke z pokrzywy to moze przez nią mam tyle

No wlasnie tez slyszalam o pokrzywie;)

Ziemniaczek napewno pomoze bo to ma najwiecej witamin.
Ja jutro zrobie sobie lub poprosze mame by mi zrobila sok z burakow..

Strasznie glowa mnie boli...i nie dziwne...

Mam cisnienie 98/56

reklama
Hej, odzywam się rzadko, bo jakoś nastrój u mnie podły. Już drugi raz w przeciągu dwóch miesięcy jestem chora i na antybiotyku. Mój gin chyba ma mnie dość- byłam w poniedziałek, prawie mu tam ryczałam, że brzuch twardnieje, podbrzusze i krzyż czasem pobolewają, wrażenie ciągłej wilgoci w bieliźnie, kłucia w kroczu, że pewnie znowu urodzę za szybko, a po badaniu...szyjka twarda, zamknięta i długa na 52 mm... Chyba mam tak, jak Vita, co? Skurcze i twardnienia, ale szyjka bez zmian. Teraz u mnie 22t4d, to może jednak się uda tym razem? Te soczki z buraczków piję też, zapobiegawczo. Myślę, że one nie mają konserwantów, bo musieliby ująć w składzie. Myślę, że są po prostu pasteryzowane.
Pozdrawiam :*

Napisane na SM-T235 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry