reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Ziemniaczek lozeczko bardzo ladne. Ja jedynie nie jestem przekonana do tych baldachimow, bo to dodatkowe zrodlo kurzu i nie wiem czy dostepu powietrza troche nie ogranicza... ale ja jestem troche przewrazliwiona jesli chodzi o kurz bo maz ma uczulenie na roztocza. Jakbys to prala z raz na tydzien to pewnie byloby OK. [emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
5944229032.jpg

Załączniki

• 5944229032.jpg
    5944229032.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 53
Vita
O ten ci chodzi bo ja też chcę go kupić
Moja sąsiadka go na i stoi na klatce
Jak go zawsze mijam to patrzę jaki ładny jest.
Nie wiem czy jest funkcjonalny bo nie pytałam bo jej nie znam dopiero się przeprowadziliśmy

Ziemniaczek wczoraj Ci nie napisałam jak pytałaś ja chcę łóżeczko ze strony muzpony chyba tak się nazywa znalazłam ja na fb jak by nie była taka nazwa to ci poszukam jeszcze śliczne mają łóżeczka ja też chcę białe

Tylko nie jestem jeszcze zdecydowana, Ziemniaczek a z tego łóżeczka się nie robi tapczanika? nie ściaga sie tej listwy? bo te łóżeczko wygląda tak jak te z gebi i tam też są z funkcją tapczanika

Dziewczyny odebrałam badania wynik ten d-dimerów co był 4300 spadł do 2,5 tyś teraz jest ok tak może być cieszę się resztą wyników krzepliwości też ok. Poszłam do lekarza z tymi wynikami i poprosiłam aby mnie zbadał i sprawdził szyjke wszystko ok przy okazji zerknął na małego czy łożysko ok. I kazał mi koniecznie wyluzować no mówi że zwarjuje ma rację. Dzidziuś ma główkę daleko od szyjki i ma jeszcze dużo miejsca. Nie wziął nic odemnie za badanie. Wrzucił mi pieniądze do torebki spowrotem.

reklama
Asiek gratulacje teraz bedziesz znow miec troche spokoju na jakis czas, swoja droga fajnego masz gina.
Co do wyluzowania, no wlasnie musimy to zrobic , ale z tym najciezej ale trzeba sie do tego motywowac.

Ziemniaczek podoba mi sie to lozeczko, co do baldachimu, to ja jestem na nie, ze wzgledu na zakurzenie, no i potem trzeba czesciej prac, prasowac, przy dwojce bede miec wystarczajaco roboty.
Moja tesciowa sie uparla ze baldachim musi byc i cis mi sie wydaje ze nie przegadam jej, motywacje ma taka sam jak ty jadwiga.

Do góry