reklama
Joasia_1986
Fanka BB :)
Moj czop to najpierw trochę plamił pewnie przez badania w szpitalu, a cały poleciał dopiero z wodami i był taki bardziej brunatny.
Jestem w 28 tygodniu ciąży
Joasia_1986
Mmm777 ja pochodze z Jarosławia, ale tam to rodzić bym nie chciała nawet jakby mi płacili.
Ja juz po wizycie! Pessar na swoim miejscu, szyjka w nim wiec jest ok! Dzidza wazy około 3 kg i wyprzedza termin o dwa tygodnie!!!! Chciałabym wytrwać jeszcze dwa tygodnie, najlepiej do końca miesiąca, a przynajmniej do następnej wizyty czyli do 29.08 ...
Jestem w 35 tygodniu ciąży
No.to.widze,ze mamy.podobnie :-) zblizony termin i waga dziecinek :-) przypomnij mi tylko na kiedy termin? Ja mam na 05.09,ale bez pessara..i szczerze to juz odliczam dni,bo moze szybciej bedzie...
Mmm777 ja pochodze z Jarosławia, ale tam to rodzić bym nie chciała nawet jakby mi płacili.
O.widzisz :-) ta moja kolezanka co rodzila to dosc zadowolona byla. Bardzo chwalila polozna odbierajaca porod. I u Niej szybko poszlo i mozna powiedziec "bezbolesnie".
Joasia_1986
No, ale ja już niejedną legendę słyszałam o tamtym szpitalu. Sama urodziłam sie w Przeworsku :-)
A moja mama jak rodzila mojego brata w Jaroslawiu to jej naczynka na całym ciele popękały, bo nie miała partych w ogóle ale cc nie zrobili.
A moja mama jak rodzila mojego brata w Jaroslawiu to jej naczynka na całym ciele popękały, bo nie miała partych w ogóle ale cc nie zrobili.
MMm ja termin z OM mam na 15.09, a tu dzisiaj USG pokazało 31.08 - szok [emoji15]
W pierwszej ciąży sie nie wiele pomyliło USG: termin z OM miałam na 24.06, USG pokazywało 15.06, a córka sie urodziła 16.06
Mam nadzieje, ze wytrwam jeszcze choć dwa tygodnie ...
W pierwszej ciąży sie nie wiele pomyliło USG: termin z OM miałam na 24.06, USG pokazywało 15.06, a córka sie urodziła 16.06
Mam nadzieje, ze wytrwam jeszcze choć dwa tygodnie ...
Ziemniaczek
Dziewczyny na łóżeczko z allegro czeka się do 5 dni chyba ze zamawiacie z innej strony.
Dordaw
reklama
Dordaw
A co do lozeczka to jesli bedzie pokryte jakims lakierem to zdecydowanie warto wczesniej zamowic, zeby wywietrzalo. Ja kupilam okazyjnie uroczy kosz mojzesza, bo pokoj malej bedziemy szykowac dopiero kolo pazdziernika.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: