reklama
Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
Mi czop odszedł kilka tygodni przed porodem pomimo kroplówek z fenoterolem i leżeniem płasko w szpitalu. Wyglądał jak korek do wina.
Ziemniaczek
Asia
Jakie łóżeczko kupiłaś i ile dałaś bo ja juz tez wybrałam ale kupie dopiero w październiku
Jakie łóżeczko kupiłaś i ile dałaś bo ja juz tez wybrałam ale kupie dopiero w październiku
Cieszę sie ze mogłam pomoc [emoji3] ja zamówiłam zestaw: łóżeczko Julia 2 z kompletem pościeli, materacem itp. Wszystko ładnie wykonane, łóżeczko solidne i co dla mnie ważne mimo iż klasyczne można je przerobić na tapczanik, bo chciałabym, żeby córcia w nim podpala ze trzy lata! Starsza córka tez ma łóżeczko, które zamienia sie w łóżko tylko ze o wymiarach 140x70! Teraz ma z niego klasyczne łóżko zrobione, które posłuży na jeszcze wiele lat! Polecam bardzo takie rozwiazanie
Jestem w 35 tygodniu ciąży
Jestem w 35 tygodniu ciąży
asiekD
Hej dziewczyny ja mam dzisiaj nockę nie przespaną poszłam spać koło 1 a obudziłam się po 4 i po spaniu.Byłam rano na badaniach aby sprawdzić parametry krzepliwości i pewnie dlatego nie spalam bo się denerwuje wynikami. Wyniki mam mieć dziś o 16 i zobaczę. Mam pytanie do was czy wy zażywacie kwas foliowy jeszcze??
Dordaw
Ja tez sobie zapisuje adres sklepu, bo z kolyski to mi mala szybko wyrosnie. [emoji6] A dzisiaj w koncu udalo mi sie umowic na ostatnie USG na 19:45. Umowilam sie ze skierowania do przypadkowego lekarza, ktory ma rozne opinie, ale chce wiedziec przede wszystkim jak ta szyjka po zdjeciu pessara, czy cos tam sie juz dzieje i jaka waga dziecka na tydzien przed terminem.
Asiek ja kwas foliowy mam w witaminach Femibion Natal 2. Mam go brac caly czas, nawet po ciazy podczas karmienia.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Asiek ja kwas foliowy mam w witaminach Femibion Natal 2. Mam go brac caly czas, nawet po ciazy podczas karmienia.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Dokładnie tak jak poprzedniczka, ja tez mam kwas foliowy w Femibion Natal 2
Dordaw to czekam z niecierpliwoscią na relacje z wizyty [emoji3] dzisiaj zaczynasz 40 tydzień [emoji3]
Asiek mam nadzieje, ze po zwiększeniu dawki leku i większej ilości ruchu twoje wyniki sie poprawiły
Jestem w 36 tygodniu ciąży
Dordaw to czekam z niecierpliwoscią na relacje z wizyty [emoji3] dzisiaj zaczynasz 40 tydzień [emoji3]
Asiek mam nadzieje, ze po zwiększeniu dawki leku i większej ilości ruchu twoje wyniki sie poprawiły
Jestem w 36 tygodniu ciąży
Podziel się: