reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Ja zamawiałam ze sklepu Gebi.pl
Jak zamawiałam to mieli urlop, dzień po powrocie z urlopu i wysłali i na drugi dzień było u mnie! Polecam sklep, maja bardzo konkurencyjne ceny

Jestem w 35 tygodniu ciąży

Dzieki Yvonne! Mialam zamawiac lozeczko z allegro ale weszlam na ta strone i traf chcial ze mam do tego sklepu niedaleko :) nawet nie wiedzialam ze jest taki.. W takim razie wyskocze z mezem poogladac przy okazji :)

Cieszę sie ze mogłam pomoc [emoji3] ja zamówiłam zestaw: łóżeczko Julia 2 z kompletem pościeli, materacem itp. Wszystko ładnie wykonane, łóżeczko solidne i co dla mnie ważne mimo iż klasyczne można je przerobić na tapczanik, bo chciałabym, żeby córcia w nim podpala ze trzy lata! Starsza córka tez ma łóżeczko, które zamienia sie w łóżko tylko ze o wymiarach 140x70! Teraz ma z niego klasyczne łóżko zrobione, które posłuży na jeszcze wiele lat! Polecam bardzo takie rozwiazanie

Jestem w 35 tygodniu ciąży

Hej dziewczyny ja mam dzisiaj nockę nie przespaną poszłam spać koło 1 a obudziłam się po 4 i po spaniu.Byłam rano na badaniach aby sprawdzić parametry krzepliwości i pewnie dlatego nie spalam bo się denerwuje wynikami. Wyniki mam mieć dziś o 16 i zobaczę. Mam pytanie do was czy wy zażywacie kwas foliowy jeszcze??

Ja tez sobie zapisuje adres sklepu, bo z kolyski to mi mala szybko wyrosnie. [emoji6] A dzisiaj w koncu udalo mi sie umowic na ostatnie USG na 19:45. Umowilam sie ze skierowania do przypadkowego lekarza, ktory ma rozne opinie, ale chce wiedziec przede wszystkim jak ta szyjka po zdjeciu pessara, czy cos tam sie juz dzieje i jaka waga dziecka na tydzien przed terminem.

Asiek ja kwas foliowy mam w witaminach Femibion Natal 2. Mam go brac caly czas, nawet po ciazy podczas karmienia.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dokładnie tak jak poprzedniczka, ja tez mam kwas foliowy w Femibion Natal 2

Dordaw to czekam z niecierpliwoscią na relacje z wizyty [emoji3] dzisiaj zaczynasz 40 tydzień [emoji3]

Asiek mam nadzieje, ze po zwiększeniu dawki leku i większej ilości ruchu twoje wyniki sie poprawiły

Jestem w 36 tygodniu ciąży

Do góry