reklama
Zreszta Dordaw my kobiety każdy ból wytrzymamy - wyobraź sobie co by było gdyby faceci mieli rodzic dzieci [emoji57] ludzkość pewnie by juz nie istniała
A tak pomysł sobie, ze na końcu tego bólu czeka na Ciebie najwspanialsza nagroda jaka możesz sobie wymarzyć [emoji3]
Jestem w 35 tygodniu ciąży
A tak pomysł sobie, ze na końcu tego bólu czeka na Ciebie najwspanialsza nagroda jaka możesz sobie wymarzyć [emoji3]
A napisałam Wam, ze cesarka nie jest sposobem na uniknięcie bólu, bo wiem, ze wiele kobiet tak mysli! Moja koleżanka tez sie bardzo bała naturalnego porodu i bólu z nim związanego i wybrała cesarkę - dzisiaj wszystko da sie załatwić! A teraz mówi, ze nie wie czy drugi raz postąpiła by tak samo
Dordaw
Fanka BB :)
Masz racje, jakby mezczyzni mieli rodzic to bysmy juz dawno wygineli haha [emoji6]
Ostatnio gdzies czytalam, ze odsetek cc w Polsce jest jednym z wyzszych wsrod krajow europejskich, chyba czesto da sie to po prostu zalatwic. Ja bym sie pewnie mniej bala jakbym byla w pelni sil, a po tym lezeniu to mi czesto slabo etc. Moja polozna jednak twierdzi, ze jak sie rodzi to w kobiete wstepuja nadprzyrodzone sily i tego sie trzymajmy!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnio gdzies czytalam, ze odsetek cc w Polsce jest jednym z wyzszych wsrod krajow europejskich, chyba czesto da sie to po prostu zalatwic. Ja bym sie pewnie mniej bala jakbym byla w pelni sil, a po tym lezeniu to mi czesto slabo etc. Moja polozna jednak twierdzi, ze jak sie rodzi to w kobiete wstepuja nadprzyrodzone sily i tego sie trzymajmy!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dordaw
asiekD
Tak dziewczyny cc to nic fajnego gdybym miała wybór nigdy bym się nie zdecydowała. W TVN był ostatnio reportaż że Polska ma 47% porodów przez cc bardzo dużo lekarz mówił o tym jak cc jest niebezpieczne. Ahhh nawet nie chce się nakręcać
Ziemniaczek
Vita
U mnie też w szpitalu nie ma znieczulenia tez będę rodzic sn☺
W 1 ciąży miałam poród wywolywany w 42t i poszło w 3 godz szybko i bez mocnych bólów.
U mnie nie sprawdziło się ze poród wywolywany boli więcej
Basia
Ja zawsze marzyłam o cc bo nie wiedziałam co to jak to jest ale po opowieściach innych osób uznałam ze jednak wolę SN i tak będzie. Juz nie chce cc.
Wiecie co dziewczyny ja się nie boje porodu
Nawet nie mogę się doczekać może dlatego ze pierwszy był bezbolesny i bez komplikacji ciekawa jestem jaki drugi będzie no zobaczymy
U mnie też w szpitalu nie ma znieczulenia tez będę rodzic sn☺
W 1 ciąży miałam poród wywolywany w 42t i poszło w 3 godz szybko i bez mocnych bólów.
U mnie nie sprawdziło się ze poród wywolywany boli więcej
Basia
Ja zawsze marzyłam o cc bo nie wiedziałam co to jak to jest ale po opowieściach innych osób uznałam ze jednak wolę SN i tak będzie. Juz nie chce cc.
Wiecie co dziewczyny ja się nie boje porodu
Nawet nie mogę się doczekać może dlatego ze pierwszy był bezbolesny i bez komplikacji ciekawa jestem jaki drugi będzie no zobaczymy
Dziewczyny, a to nie jest tak,ze znieczulenie jest zagwarantowane ustawowo? Mi polozne,ze szpitala mowia,ze odkad tak jest (hmm od lipca tamtego roku?),to u nas nawet mniej dziewczyn sie decyduje,bo majac swiadomosc,ze moga sie znieczulic rozluzniaja sie i szybciej ida te porody.
Zreszta nie wiem...skoro u Was nie daja to widocznie szpital nie ma takiego obowiazku.
Zreszta nie wiem...skoro u Was nie daja to widocznie szpital nie ma takiego obowiazku.
Ostatnia edycja:
reklama
Jeju jak piszecie już o porodzie to zaczynam się nieźle bać! Wolę jeszcze o tym nie myślec. Mi raczej szykuje się Cc. Miałam bakterie w drogach rodnych, jeszcze sprawdzimy czy ich nie ma i dla dobra dziecka powinnam mieć Cc.
Jestem w 33 skończonym tygodniu ciąży
Jestem w 33 skończonym tygodniu ciąży
Podziel się: