reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Dzisiaj sobie trochę pochodziłam po mieszkaniu. Mam nadzieje ze nic się tam w środku nie dzieje
Chciałam trochę nowości heh
Właśnie patrze jak mój pokój
Malutki ten pokoik nie wiem co tu się zmieści i jak
Ten pokój miał być przeznaczony na garderobę ale wyszło inaczej.

reklama
U mnie dzisiaj 65 kg :-) najmniej w ciazy 57 wazylam, ale ja to mialam straszne wymioty i duzo schudlam na poczatku.

Bylam na spacerze, 35 min chodzilam, codziennie probuje wiecej, ale nadal zadnych oznak zblizajacego sie porodu, heh. To pewnie jakas cisza przed burza..

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja chyba z tego wszystkiego najwiecej przybralam a jeszcze narzekam ze malo, oj ja durna.

Ja tez dzis duzo po mieszkaniu lazilam, bo maz zaczal prace po urlopie, i musialam sama obiad zrobic, i wogole posilki, to do wc, to prysznic, pranie wywiesic i tak tylko tam i z porotem do lozka i z lozka.
Jutro musze jakos inaczej ten dzien zorganizowac bo takie wstawanie i kladzenie sie to raczej nic dobrego, w przypadku mojego lozyska przodujacego.
Powiem wam ze po takim dniu brzuch sie zaczal spinac, licze ze jutro bedzie lepiej.

U mnie brzuch ciągle jest twardy mimo że nic nie robie tylko leżę
Dzisiaj tylko trochę pochodziłam
Myślę że to normalne u mnie
Jeszcze 2 tyg i będzie 30 tc skończony
Coraz bliżej
Czekam na fasolkę szparagowa zjem i idę spać

Dziewczyny wczoraj zamówiłam kocyk dla maluszka dzisiaj też mnie pokusiło zamówiłam kilka ubranek z h&m. Powoli ruszam z zakupami ale po wizycie 22 to już napewno wybiorę się gdzieś na zakupy bo wolę widzieć na żywo niż w necie. A ha zmyłam podłogę mopem. Też mam nadzieję że wszystko ok i nie zaszkodziłam sobie.

reklama
Do góry