reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Ja mam wizytę na 18, cały komplet. Na szczęście mam windę i maż podjeżdża pod samą windę samochodem. Ja tez mocz mam w porządku i posiew tez. Koniecznie wieczorkiem musimy się do siebie odezwać. Mi się właśnie skończył 30 tydzień

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Yvonne
Bardzo się ciesze ze wszystko jest ok u ciebie tak samo jak u mnie ale nie pomyślałabym ze to od wody hemoglobina się podniosła. A ty nystacyne bierzesz codziennie czy jak.

Basiu
U ciebie tez się bardzo cieszę. Ja mam wizytę na 19 ale pewnie jak zwykle wejdę o 21 bo u niego jest zawsze dużo ludzi wiec odezwę się jak wrócę.

Ziemniaczku ja tez bym nie pomyślała, ale w sumie od czego innego? Nie zmieniłam jakoś diety

Nystatynę biorę co drugi dzień

Jestem w 32 tygodniu ciąży

Muszynianka zawiera dużo magnezu wiec nie widzę związku z hemo...

Hemoglobina podnosi się sama pod koniec ciąży ponieważ organizm przygotowuje się na duże straty krwi. Sama miałam elegancka hemo przed samym porodem.

Ziemniaczek dziewczynki zdrowe rosną jak na drożdżach...

Hanna i Laura ur.27.06.2016
36+1 tc

Zgadzam sie z Patuska, mi teraz hemoglobina i hematokryt na sam koniec zaczely sie podnosic i polozna mowila, ze to naturalne i tak sie dzieje pod koniec ciazy, a spadek w srodku rowniez jest naturalny.

Patuska/Nafoczka kiedy lekarz odstawil Wam luteine i magnez?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny które mają paski albo papierki lakmusowe czy tymi paskami można sprawdzić czy jest infekcja?

A ja mam stwierdzone nerwobóle i mam się ratować apapem jak nie daje rady, nikt nie pomoże mi na te bole w boku. Synus pcha nóżki zawzięcie a ja lzy w oczach, 5 min nie wysiedze

To dobrze myślałem ze hemoglobiny to nie od wody .
Akta najważniejsze że wyniki masz super
Asia
Ja pije narazie herbatę z pokrzywy dzisiaj idę do apteki i kupię sok to ci napisze i lekarza jeszcze zapytam ok tak jak pisałam wcześniej

reklama
Dziewczyny ja właśnie się opalam przez okno dobre i to. Potrzebuje trochę Wit d bo dzisiaj jestem jakaś smetna i nie do życia

Do góry