reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
To masz fajnie ziemniaczek. mój mąż wybił od 16 do 24 na ryby. Korzysta póki dzieci nie ma a ja sama jak paluszek w domu no oprócz kota i synusia w brzuszku :D. Zobaczę co ciekawego w tv a jak nie ma nic to poszukam coś w laptopie

A mój mnie zdenerwował i nie dość ze nie ma go cały tydzień to teraz jeszcze nie gadamy ze sobą jak jest. Porazka

Jak brzuch miękki to chyba nie szkodzi :) same nogi do góry pewnie nie wyeliminuja nacisku na szyjkę, to też biodra musiałyby być trochę w górze. Basia sprawdź u gina czy się szyjka bardziej nie skraca i będzie jasne. Z mojej perspektywy to dobrze jest czasem posiedzieć bo ja nawet nie siedziałam i teraz sprawia mi to trudność. Żałuję że nie mam balkonu na ktorym zmiescilby sie lezak, bo pewnie też bym na nim siedziała. Są takie fajne leżaki zawieszone jakby na pochylni. Ich się nie da regulować ale po przeniesieniu siły ciężkości na plecy odchyla się w taki sposób, że nogi i biodra są w gorze.

Wyszłam na 5 min spacer, dłużej nie dało rady, ale zawsze coś! Jak nic się nie pogorszy to za tydzień spróbuję na trochę dłużej. :)

Basia
Ja nigdy nie siedzę ja leżę normalnie w łóżku albo przesiadam się na leżak jak jestem w kuchni i mój gotuje.
Siedzenie jest niewskazane dla nas.
Po kąpieli tez się wycieram ręcznikiem papierowym tzn narządy hehe a tabletkę wkładam normalnie palcem ale myje go dokładnie

Ja tez nie mam balkonu a leżę na leżaku mam go w kuchni. Lepiej mi się leżeć niż na łóżku bo na leżaku nie uciskaja mnie tak nerki

A ja mam taras w bloku taki duuuuuuzy ale bardzo zadko teraz korzystam mój mąż miał mi zamienić huśtawke na inną ta starą rozkręcił a nowej nie ma kto przywieźć od MC

Ziemniaczek bardziej do leżenia taka ogrodowa huśtawka to jest ale można też się pobujać ale to bardziej pod dzieci

reklama
Do góry