reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Ja tez z taką poduszka śpię, nie wyobrażam sobie teraz nocy bez niej. Pomaga utrzymac pozycję na lewym boku no i ogólnie jest wygodniej. :)

Nafoczka a jak tam z maleństwem? Wychodzicie juz na spacerki?

reklama
Ile kosztuje taka poducha nie chce mi się wchodzić na allegro.
Właśnie czytam mój wypis ze szpitala tak dokładnie i pisze ze zalecenia gyno femidazol. Dziewczyny wie któraś co to jest pewnie coś dopochwowego ale co to i czy musze brać czy z tym wypisem musze iść do mojego g i on mi powie czy mam to brać
Ten wypis sobie leży i nawet dokładnie go nie czytałam

Właśnie czytałam ze to środek przecigrzybiczy wiec moje pytanie dotyczy tylko czy to powinien mój g wypisać bo to na receptę tak

Ziemniaczek to globulki na receptę i musisz iść do swojego lekarza aby ci to wypisal. Jeśli chodzi o poduszkę nie jest tania bo z przesyłką zapłacę za nią 140,00 może i bym się zastanawiała nad nią ale potem też super służy do karmienia jest bardzo pomocna w dobraniu wygodnej pozycji. Jak przyjdzie przetestuje i opowiem o swoich wrażeniach. Ziemniaczek a ty stosujesz przy tym szwie jakieś globulki przeciw grzybiczne zapobiegawczo?

Tak stosuje pisałam wcześnie natamycyna unia pamiętasz ? A na wypisie dali mi inne .
Wizytę mam 20 lipca wiec pewnie wypisze mi receptę.

I na wypisie zauważyłam że mi hemoglobina spada. Miesiąc temu miałam 12.5 a tera pisze 11.8 powoli zaczyna mi się anemia bo norma jest od 12 . Brak słów jak nie szyjka to teraz krew

Dziewczyny ja mam tę poduszkę, nie wyobrażam sobie nocy bez niej. Jest bardzo przydatna.
Ziemniaczek wydaje mi się, że przy wypisie wychodząc lekarz przepisze Ci receptę na ten lek. Ja przyjmuję globulki raz w tygodniu i to tez mnie uspokaja, że zapobiega dodatkowo infekcjom

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ziemniaczku witam w klubie tych co to jak nie urok to ...
Ja sie dzisiaj obudziłam z tak bólem w pachwinie, że ledwo się ruszam! Jak trochę pochodzę to zaczyna mocno boleć, na szczęście jak chwilę poleżę to przestaje! Ale jak tylko się poruszę to od razu ból jakby mi się tam coś przekręciło [emoji20]
Nie dosyć że człowiek musi polegiwać i cały czas uważać to jeszcze takie coś sie przyplączę ... achhhh byle do września ...

Miłej niedzieli Wam życzę [emoji3]

Jestem w 32 tygodniu ciąży

reklama
Ja tez bym wolała brać tab które będę brała raz w tygodniu albo nawet i dwa. A ja biorę codziennie i to nie takie proste bo nieraz ciężko włożyć i sobie daruje.
Ale u mnie dzisiaj ładna pogoda z chęcią bym sobie wyszła. Gdyby nie te trzecie piętrowy to bym sobie wyszła chociaż na 5 min. Brakuje mi Wit d .

Do góry