reklama
Niestety nie tylko ty Ziemniaczku tak miałaś, ja też. Przy szwie było 18mm potem chodziłam, malo ale jednak i ostatecznie dostałam dodatkwo pessar przy szyjce 8.5mmJoasia
Ja zawsze chciałam mieć cc ale jak leżałam w szpitalu i trochę się naczytalam to zmieniłam zdanie juz nie chce.
Iza
A tak nie chciałaś leżeć w szpitalu. Jak ja byłam tez było super wesoło a przede wszystkim bezpiecznie. Mi też zakładali szew w 18 tyg i było wszystko dobrze miałam pełną narkoze nic nie czułam a po tez nic nie czułam .
Dzięki temu szwowi szyjka trzyma na krawędzi z 1 cm ale trzyma.
Dam ci radę której ja nie miałam
Po założeniu szwu kazali mi normalnie chodzić wiec chodziłam i szyjka mu się skróciła o 1.5 cm teraz leżę i jest ok trzyma ładnie. Może to tylko u mnie tak było ale w razie co daje ci radę.
Ziemniaczek
Fanka BB :)
No właśnie dlatego lepiej posłuchać siebie i intuicji bo lekarze sami nie wiedzą. Jak leżę to szyjka mi się nie skraca.
Ja na leżaku leżę ale nie na płasko tylko pół płasko ale nie siedzę bo to zabójstwo dla mojej kochanej przyjaciółki (szyjki )
Ja na leżaku leżę ale nie na płasko tylko pół płasko ale nie siedzę bo to zabójstwo dla mojej kochanej przyjaciółki (szyjki )
Ziemniaczek
Nafoczka
Ja tez chciałam jeszcze pessar dodatkowo ale nikt nie chce mi założyć. Teraz jak pójdę do lekarza i znowu mi się skróci to wręcz zażądam by mi założyli ten pessar.
Płace i wymagam co nie
Ja tez chciałam jeszcze pessar dodatkowo ale nikt nie chce mi założyć. Teraz jak pójdę do lekarza i znowu mi się skróci to wręcz zażądam by mi założyli ten pessar.
Płace i wymagam co nie
Ostatnia edycja:
No właśnie ja nigdy nie siedzę tylko pół leżę. Muszę dopytać mojego lekarza.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Joasia_1986
Dziewczyny wygodną opcją do pupy ciut wyżej jest kojec motherhood dla kobiet w ciąży. Tylko zamiast brać go miedzy nogi to jaby bardziej dolną cześć zawijam i w tamtym miejscu mam pupę jak leżę, a brzuszek wychodzi niżej :-)
reklama
JA mislam obie ciążę i teraz na nim karmie wiec polecam!Dziewczyny wygodną opcją do pupy ciut wyżej jest kojec motherhood dla kobiet w ciąży. Tylko zamiast brać go miedzy nogi to jaby bardziej dolną cześć zawijam i w tamtym miejscu mam pupę jak leżę, a brzuszek wychodzi niżej :-)
Ziemniaczku mi moja gin tez by pessara nie dała ale był obchod jakiejś "wielkiej" Pani profesor i ona kazała i juz
Podziel się: