reklama
Dordaw
Fanka BB :)
Ja liczę właśnie ze od 34 tc zacznę się trochę podnosić i lekarz pozwoli, ale to jeszcze daleko. W 36 to już chyba nie wysiedze
Patuska a wyciszyli Ci te twardnienia czy nic sobie z nich nie robili? Mnie wczoraj wieczorem lapaly z kilka razy i się martwię żeby pessar się nie zsunal :/
Vita jak tam u Ciebie?
Patuska a wyciszyli Ci te twardnienia czy nic sobie z nich nie robili? Mnie wczoraj wieczorem lapaly z kilka razy i się martwię żeby pessar się nie zsunal :/
Vita jak tam u Ciebie?
czesc dziewczynki
ja wlaśnie dzisiaj osiagnelam kolejny cel zaczynam 36 tyg. MOZNA-MOZNA.
Wam tez sie uda.
Teraz za to zaczynam sie bac porodu,mam taka glupia nature ze nie moge zyc spokojnie.
Milej i spokojnej niedzieli Kochane brzuszki
BEDZIE DOBRZE
ja wlaśnie dzisiaj osiagnelam kolejny cel zaczynam 36 tyg. MOZNA-MOZNA.
Wam tez sie uda.
Teraz za to zaczynam sie bac porodu,mam taka glupia nature ze nie moge zyc spokojnie.
Milej i spokojnej niedzieli Kochane brzuszki
BEDZIE DOBRZE
Patuska super A jak się czujesz?
Arleta83 motywujesz Nas Pomyśl sobie, że poród to już będzie ostatni etap. Wiecie ze ja się nie boję porodu, chociaż ciekawe co będzie jak już dotrwam do tych tygodni
Dordaw niestety nie mam doświadczenia z pessarem, ale może byś czuła gdyby coś się działo i się zsunal?
Ja na razie odpoczywam od twardnien ale mam inne pobolewania.. W nocy ciężko mi się śpi.
Arleta83 motywujesz Nas Pomyśl sobie, że poród to już będzie ostatni etap. Wiecie ze ja się nie boję porodu, chociaż ciekawe co będzie jak już dotrwam do tych tygodni
Dordaw niestety nie mam doświadczenia z pessarem, ale może byś czuła gdyby coś się działo i się zsunal?
Ja na razie odpoczywam od twardnien ale mam inne pobolewania.. W nocy ciężko mi się śpi.
Dostaje aspargin. Luteine i nospe. Teraz leze pod kroplowka z magnezu i po tym mogę iść do domu. Twardnien jest mniej niż bylo, wczoraj przez cały dzień do 10. Dzis 3. Mam zakaz dotykania brzucha. Bylam na usg jak miałam delikatna górkę ale nie widać było skurczy, wiec stwierdziła ze to macica się odkształca bo rośnie itp, a dzis w takiej gorce czuje kopniaki.
reklama
Ja dzis nawet ze slonka skorzystalam i stwiedzilam ze byc moze zatesknie za tym leniuchowaniem
Vita ja też sądzę że górka to jakaś część która dzidzia ci pokazuje oby tak było
Dordaw Patusce zsunal się pessar wiec jak się odezwie to może coś napisze.
Hope ja pierwszego porodu tez się nie bałam wcale, teraz mam trochę większego stracha
Vita ja też sądzę że górka to jakaś część która dzidzia ci pokazuje oby tak było
Dordaw Patusce zsunal się pessar wiec jak się odezwie to może coś napisze.
Hope ja pierwszego porodu tez się nie bałam wcale, teraz mam trochę większego stracha
Podziel się: