reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
hej :-)

Mitaginko kochana najserdeczniejsze gratulacje z okazji powitania na świecie Blanki :-) swoją drogą kiedyś miałam plan tak dać na imię mojej córce ;-) cieszę się, że tak szybko i sprawnie Ci poszło no i tego, że udało Ci się popsuć szyki teściowej i nie rozsypałaś się piątego ;-) a 02.05 to superdata na urodziny (to też mojego taty urodziny ;-) )
Współczuję spotkania z krawcem (lekarzem to go nie nazwę...)

Edyta dasz radę :-) nie ma co nikt Cię tak nie zrozumie jak dziewczyny tutaj :-)

Dzastina super wieści po wizycie no i była pizza :-)

Lucalew ty to jesteś chyba bardzo nocny marek co?! ;-) normalnie codziennie trzymasz nocną wartę na forum ;-)

Dziewczyny jeszcze póki pamiętam to czytając forum któraś pytała się o profamili w Rzeszowie ja jestem z pod Rzeszowa i słyszałam opinie i powiem ze są różne ponoć jak sie nie DA to że nie jest za cudownie ale standard to ze taki ze czujesz sie jakbyś w hotelu była no i ze minusem jest to ze tam jest tylko oddział ginekologiczno położniczy a jak wychodzą jakieś problemy z rodząca (np. problemy z sercem) to ze odsyłają do szpitali ja osobiście wybieram szpital w Rzeszowie na ul. Szopena ponoć miła obsługa położne maja pozytywne opinie no i szpital to jednak szpital....

:-)

Załączniki

• 1430554608016.jpg
    1430554608016.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 92
Mitaginka gratuluję ślicznej córeczki, mam nadzieję że w badaniach wszystko wyjdzie o.k i już zaraz będziesz spacerować z córami po pięknym majowym słoneczku.:-D

reklama
Mitaginka Gratuluję:))))) aż się wzruszyłam:) ćorcia cudowna i taka słodziutka..ajć..rozmarzyłam się:)

dziewczyny ja już ledwo chodzę;/ tak mi ciężko..wszystko mnie boli, skóra wokół pępka piecze i schylać się nie mogę bo tak jest napięta..brzuch mam jak piłkę lekarską i serio chciałabym już mieć to za sobą..w czwartek mam wizytę i mam nadzieję, że powie, że już blisko..

Do góry