reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Hej Marluna tak myślałam wczoraj o tobie że ta wydzielina to przez infekcje zawsze tak jest wtedy są zwiększone uplawy.Waga dzieci nie jest zła weź pod uwagę że to bliźniaki. Dobrze ze z szyjka ok. Teraz jak ci wyjdzie coś w posiewie i dostaniesz antybiotyk zażywaj przy tym probiotyk. A najlepiej to jeszcze przed antybiotykiem to ci napewno nie zaszkodzi a pomoże abyś znowu od antybiotyku nie dostała infekcji grzybiczej. To teraz na mnie kolej wizyta w poniedziałek

Dzieki asiek?Orietujesz sie moze ile czeka sie na wyniki z posiewu?Niestety taka madra bylam ze nie zapytalam, ginka mi tylko powiedziala ze jak cos wyjdzie to zadzwonia zebym przyszla po recepte.
Czas od wizyty do wizyty ciagnie sie niemilosiernie to fakt.

Ja czekałam od piątku do wtorku to ten ostatni posiew a w szpitalu czekałam od soboty do czwartku jeśli nic nie wyjdzie to wtedy jest na drugi dzień lub 2 dni

Marluna
Waga dzieci jest ok według moich aplikacja piesze ze w 27 tc to jest 900-1000 a to jeszcze bliźniaki jest super kochana ciesz się.
Ja w szpitalu na posiew czekałam 2 dni.

Ja juz zaczęłam 27 tydzień a dokładnie mam 26+1 coraz bliżej 30 tygodnia
Od wczoraj mały ułożył mi się posladkowo bo czuję jak mnie nóżkami kopie w pęcherz i tak mam od wczoraj rana .
Cały dół mnie boli boje się ze ten szew mi pójdzie siedzę jak na szpilkach.

Ziemniaczek jeszcze troche i osiagniemy 30 tydzien, w normalnych warunkach zlecialoby szybciutko ale przez to lezenie to czas sie slimaczy i z nudow mozna umrzec.
O 14.30 mam rozmowe z szefowa co do moich dalszych losow po ciazy i musze przyznac ze brzuchol z tych nerwow staje mi na bacznosc od godziny juz, wezme buscopan to moze troche pofolguje.

Dziewczyny ostatnio natknelam sie w necie na taki program na yutubie "moje 600 gram szczescia" niestety tam sa tylko krotkie zwiastuny tego programu.
Moze ktoras z was wie gdzie indziej mozna to w necie poogladac w calosci ten program?

reklama
Marluna oglądałam jakiś MC temu chyba TVP Polonia ten program ale powiem że przełączyłam bo nie chciałam się nakręcać.

Do góry