reklama
asiekD
Fanka BB :)
Joasiu no widzisz niestety czasami konieczne jest leżenie ale 2,9 szyjki to jeszcze nic złego byle by dalej się nie skracała. Widzisz dlatego ja leżę nawet z pessarem bo się boję chodzić. W poniedziałek mam wizytę zobaczę jak szyjka była przed założeniem 2,5 cm oby tak została
Jak zawsze dzięki dziewczyny. Jesteście moim lekiem uspokajającym
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jadwiga orłowska
A mi się sprawdziło, nadchodzi pierwszy i macica się ostro napina. jestem ciekawa czy minie i czy będę mogła jeszcze trochu pochodzić.
Joasia, w sumie nie wiele sie skrocila, ale ja tez bym nie ryzykowala i wolala lezec.W sumie moze to byc blad pomiaru ale lepiej dmuchac na zimne.
Asia ja mam jutro wizyte o 8 rano, juz nie moge sie doczekac bo ,nie ten kisiel w majtach ciagle stresuje.
Asia ja mam jutro wizyte o 8 rano, juz nie moge sie doczekac bo ,nie ten kisiel w majtach ciagle stresuje.
Joasia_1986
Pytałam gina o szew czy pessar to mówił że nie jest zwolennikiem ani jednego ani drugiego, więc mam leżeć i basta. No pessar skrytykował właśnie przez wzgląd na infekcje, mówił że tam jakoś cały czas sie coś leje. No a szew to tak jak już tu było wspomniane - przez wzgląd na masakracje szyjki.
Powiedział, że jak dojdzie do 2cm to szpital i sterydy.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Powiedział, że jak dojdzie do 2cm to szpital i sterydy.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ziemniaczek
Joasia
Moim zdaniem to niewiele się skrócila ale lepiej lez napewno nie zaszkodzi.
Dziewczyny pocieszcie się ja mam tyklko centymetr mojej kochanej szyjki .
To dopiero niewiele.
Ja to mam dopiero stracha ale wole o tym nie myśleć
Wiecie czego się najbardziej boje ze nie wiem jak te skurcze działają nie wiem jak je odróżnić w razie jakby coś się działo.
Moim zdaniem to niewiele się skrócila ale lepiej lez napewno nie zaszkodzi.
Dziewczyny pocieszcie się ja mam tyklko centymetr mojej kochanej szyjki .
To dopiero niewiele.
Ja to mam dopiero stracha ale wole o tym nie myśleć
Wiecie czego się najbardziej boje ze nie wiem jak te skurcze działają nie wiem jak je odróżnić w razie jakby coś się działo.
reklama
Ziemniaczek
Mi też lekarze mówili że to jest źle i to ale i tak założyli mi szew bo mi się szyjka bardzo szybko się skracala.
A ja myślałam że ty masz jakieś zabezpieczenie. Na twoim miejscu to bym leżała i tylko leżała. Ale na pocieszenie napisze Ci ze ta Twoja koleżanka nie jest taka zła 3 cm to nie porażka.
A ja myślałam że ty masz jakieś zabezpieczenie. Na twoim miejscu to bym leżała i tylko leżała. Ale na pocieszenie napisze Ci ze ta Twoja koleżanka nie jest taka zła 3 cm to nie porażka.
Podziel się: