reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Ja mam xlandera xmove po młodej. Uwielbiam ten wózek. Jeden minus, że jest ciężki, ale noszeniem go zajmie sie na początku mąż.
Z resztą ja do mieszkania nie bede wnosic tylko piwnica albo wozkownia.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Joasia moja siostra ma ten wózek xlander i tez mówi ze ciężki ja jeszcze nie wiem jaki kupie na 100% ale narazić mam tamten na oku

Nie czytałam jeszcze ziemniaczek żadnych opinii dla mnie waga wózka nie ma znaczenia bo mam windę w bloku bardziej chodzi mi o to by był wygodny w prowadzeniu i sprawdzał się na krawężnikach

Dziewczyny czy Was tez czasem tak ciągnie w dole brzucha z prawej strony, w okolicy jajnika. To nie jest duży ból do wytrzymania ale nieprzyjemne. Co to może być czy powinnam się martwić ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Co do wozka dla maluchow to sie nie wypowiadam, bo sie jeszcze sie kompletnie nie rozgladalam.

Baasia mnie tez tak czasem ciagnie w okolicy jajnika na przemian w jeden dzien z jednej to za pare dni z drugiej strony.Mi ginka mowila ze ze to ma zwiazek z rozciaganiem sie macicy.

Jutro bedzie pelny 27 tydzien(ciaza blizniacza)wiec pewnie brzuchol mam spory.Jednak jak Cie cos niepokoi to lepiej dla pewnosci z ginem sie umowic.

reklama
Baaasiaa mnie tak boli jak zbliża sie "dwójka". Jakoś jelita takie są zmasakrowane.

Jestem po wizycie. Szyjka sie skróciła z 3,19 na 2,90 w 3 i poł tygodnia.
Teraz mam bezwzględny nakaz leżenia. Teraz czasem posiedziałam żeby kości rozprostować. W sumie testowałam na ile mogę sobie pozwolić, więc już wiem, że na nic :-(

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry