reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Ja mam xlandera xmove po młodej. Uwielbiam ten wózek. Jeden minus, że jest ciężki, ale noszeniem go zajmie sie na początku mąż.
Z resztą ja do mieszkania nie bede wnosic tylko piwnica albo wozkownia.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Joasia moja siostra ma ten wózek xlander i tez mówi ze ciężki ja jeszcze nie wiem jaki kupie na 100% ale narazić mam tamten na oku

Nie czytałam jeszcze ziemniaczek żadnych opinii dla mnie waga wózka nie ma znaczenia bo mam windę w bloku bardziej chodzi mi o to by był wygodny w prowadzeniu i sprawdzał się na krawężnikach

Dziewczyny czy Was tez czasem tak ciągnie w dole brzucha z prawej strony, w okolicy jajnika. To nie jest duży ból do wytrzymania ale nieprzyjemne. Co to może być czy powinnam się martwić ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Co do wozka dla maluchow to sie nie wypowiadam, bo sie jeszcze sie kompletnie nie rozgladalam.

Baasia mnie tez tak czasem ciagnie w okolicy jajnika na przemian w jeden dzien z jednej to za pare dni z drugiej strony.Mi ginka mowila ze ze to ma zwiazek z rozciaganiem sie macicy.

Jutro bedzie pelny 27 tydzien(ciaza blizniacza)wiec pewnie brzuchol mam spory.Jednak jak Cie cos niepokoi to lepiej dla pewnosci z ginem sie umowic.

reklama
Baaasiaa mnie tak boli jak zbliża sie "dwójka". Jakoś jelita takie są zmasakrowane.

Jestem po wizycie. Szyjka sie skróciła z 3,19 na 2,90 w 3 i poł tygodnia.
Teraz mam bezwzględny nakaz leżenia. Teraz czasem posiedziałam żeby kości rozprostować. W sumie testowałam na ile mogę sobie pozwolić, więc już wiem, że na nic :-(

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry