reklama
Co do męża, to nie dajcie posobie tak "jeździć" Marlunka dzieci wspólne są i Twój mąż musi to zrozumieć. Kosmetyki ok, można zrozumieć że kupujesz "za swoje" ale bez przesady. W ogóle w małżenstwie nie powinno być podzielności na moje i Twoje tylko nasze. Ja teraz jestem bez grosza i gdyby nie mąż to za co bym żyła? mamy na koncie wspólne pieniądze z wesela które dostaliśmy, ale ich nie ruszamy, a to co mąż teraz zarobi to ja z tego korzystam i jem i opłacam lekarza i wszystko i jeszcze remontujemy pokój.
Vita u mnie to by nie przeszlo, leki, vitaminy i wszystko co sie wokol ciazy kreci oplacam sama.
Pewnie wyprawke tez bede sama oplacac.Wprawdzie place duzo mniej czynszu no ale moje zarobki sa tez trzy razy mniejsze.
Co do paskow lakmusowych to je kupilam zeszlego tygodnia sa zolte i zaraz po sprawdzeniu mojego sluzu nie zabarwiaja sie czyli pozostaja zolte.Jednak dzis uzylam je dwa i oczywiscie nie zabarwily sie jak byly mokre, jednak po wyschnieciu maja lekko blekitny kolor przerazilam sie tym.Dziewczyny co sadzicie czy to normalne czy jednak powinnam z tym do szpitala pojechac?
Dziewczyny jezeli macie jakies pojecie co do 5ych paskow to doradzcie w miare szybko, bo spanikowalam juz teraz calkiem.
Pewnie wyprawke tez bede sama oplacac.Wprawdzie place duzo mniej czynszu no ale moje zarobki sa tez trzy razy mniejsze.
Co do paskow lakmusowych to je kupilam zeszlego tygodnia sa zolte i zaraz po sprawdzeniu mojego sluzu nie zabarwiaja sie czyli pozostaja zolte.Jednak dzis uzylam je dwa i oczywiscie nie zabarwily sie jak byly mokre, jednak po wyschnieciu maja lekko blekitny kolor przerazilam sie tym.Dziewczyny co sadzicie czy to normalne czy jednak powinnam z tym do szpitala pojechac?
Dziewczyny jezeli macie jakies pojecie co do 5ych paskow to doradzcie w miare szybko, bo spanikowalam juz teraz calkiem.
Ziemniaczek
Fanka BB :)
U mnie ja też mam swoje pieniądze ale ich nie wydaje bo mój wszystkiego kupuje jedzenie opłaca mieszkanie ginekolog moje zachcianki wiec z tym też nie mam problemu.
Marluna
Nie znam się na paskach nigdy ich nie miałam.
Ostatnio miałam kupić w aptece i nie było więc dałam na luz co ma być to będzie. Nie będę zamawiać z neta.
Asia
Oglądałam o tych 4 raczkach fajne dzieci i ja też czekam chociaż do 30 bo jak widzę to dzieci zdrowe się rodzą.
Jak leżałam w szpitalu i lekarz powiedział mi ze w 34 jest najlepiej z najwcześniej urodzić nie wcześniej bo są komplikacje.
Marluna
Nie znam się na paskach nigdy ich nie miałam.
Ostatnio miałam kupić w aptece i nie było więc dałam na luz co ma być to będzie. Nie będę zamawiać z neta.
Asia
Oglądałam o tych 4 raczkach fajne dzieci i ja też czekam chociaż do 30 bo jak widzę to dzieci zdrowe się rodzą.
Jak leżałam w szpitalu i lekarz powiedział mi ze w 34 jest najlepiej z najwcześniej urodzić nie wcześniej bo są komplikacje.
Powinny się od razu zabarwić na granatowo jeśli to byłyby wody. Któraś z dziewczyn pisala że mydło ma odczyn zasadowy- czyli taki jak wody płodowe i sprawdż co się stanie z kolorem na tym pasku. Poza tym śluz może zmienić ph jeśli masz stan zapalny
Vita po mydle odrazu jest ciemny niebieski, sluz nie zabarwia tego paska czyli pasek pozostaje zolty po zamoczeniu w wydzielinie.Jednak cos mnie podkusilo i zerknelam na ten pasek po wyschnieciu i byl taki lekko niebieskawy, kurcze ale ja durna jestem ze musze sobie zawsze atrakcji przysporzyc.
reklama
Dziewczyny nie macie problemów z hemoroidami? Dzis się wypróżniłem i jakos od rana boli czuję rozpieranie w odbycie i dziwne uczucie. Miałyście coś podobnego. Jeszcze dziś mała kopie tylko nisko w macicy i juz się tym denerwuję
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: