reklama
Ziemniaczek
Fanka BB :)
Jeszcze jedno odloz szybko te żelazo co bierzesz bo hemoglobine masz dobra tez taka mam a jej nadmiar ma złe skutki s magnez dobrze ze bierzesz to nie zaszkodzi ale lepiej skonsultować z lekarzem .
Ja też zmieniłam lekarza w 20 tyg ale z innych powodów
Ja też zmieniłam lekarza w 20 tyg ale z innych powodów
Ziemniaczek
Aha nie wiedziałam wiec sama musi robić badania chociaż te podstawowe.
U nas opieka jest naprawdę dobra nie ma co narzekać
U nas opieka jest naprawdę dobra nie ma co narzekać
Jadwiga orłowska
Hiv, mongolizm i toksoplazmozę miała właśnie w maju, te badania to 250 euro. A lekarz to mi się teraz zmieni bo idę bezpośrednio pod opiekę szpitala. Takie dziwne procedury.
Jadwiga orłowska
Żelazo to tylko co kilka dni, ot tak na wszelki wypadek, żeby mi gwałtownie nie spadła hemoglobina, bo później ciężko ją podnieść, a to już drugi trymestr.
Ziemniaczek
Mongolizm co to ja nie miałam .
Rób sobie sama badania takie jak morfologia mocz to najważniejsze rób jak najczęściej.
Ale dużo placilas za badania masakra brak słów.
Nie zapomnij o krzywej cukrowej to się robi między 24t a 28tc ale pewnie dadzą ci skierowanie
Hemoglobina jest ok tak szybko ci nie spadnie po to robisz często morgologie żeby zapobiec.
Rób sobie sama badania takie jak morfologia mocz to najważniejsze rób jak najczęściej.
Ale dużo placilas za badania masakra brak słów.
Nie zapomnij o krzywej cukrowej to się robi między 24t a 28tc ale pewnie dadzą ci skierowanie
Hemoglobina jest ok tak szybko ci nie spadnie po to robisz często morgologie żeby zapobiec.
Jadwiga orłowska
Badają czy dziecko nie ma jakichś wad genetycznych w tym zespołu downa.
Jadwiga orłowska
Tu się zdziwili jak się zgłosiłam na pogotowie gdy plamiłam.
reklama
Ziemniaczek
Nie wiedziałam to jakbym tam mieszkała to dawno bym dziecko straciła ciesze się ze mieszkam tu u nas jeśli chodzi o ciążę .
Podziel się: