reklama
Ziemniaczek
Fanka BB :)
No to w nocy masz fajnie ja niestety musze to słychać codziennie. Mogłabym iść do innego pokoju ale tam mam niewygodne spanie a w sypialni wygodne. Zaraz wezmę słuchawki i posłucham muzyki bo tej piły nie mogę znieść
Ja dziś miałam wizytę kontrolną i usg. Dzidzia zdrowa i wszystko dobrze. Moja szyjka taka sama jak była nic nie postępuje
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mój lekarz kazał mi odstawić luteinę a brać sam duphaston. Trochę się boję odstawić. I jeszcze przez to codzienne wkładanie luteiny doktor stwierdziła ze złapałam małego grzyba i przepisała mi taki jednorazowy antybiotyk
Ziemniaczek
Fanka BB :)
Basia
Ciesze się ze u ciebie dobrze ☺
Ja też brałam luteine i lekarz kazał odstawić i brać duphaston. Ja posłuchalam i nareszcie jest ok
Mój szykuje się do pracy a ja sobie pospie bez chrapania gdzieś do 11
Ciesze się ze u ciebie dobrze ☺
Ja też brałam luteine i lekarz kazał odstawić i brać duphaston. Ja posłuchalam i nareszcie jest ok
Mój szykuje się do pracy a ja sobie pospie bez chrapania gdzieś do 11
No to w nocy masz fajnie ja niestety musze to słychać codziennie. Mogłabym iść do innego pokoju ale tam mam niewygodne spanie a w sypialni wygodne. Zaraz wezmę słuchawki i posłucham muzyki bo tej piły nie mogę znieść
Ziemniaczek ja sobie zakupiłam zatyczki tłumiące dźwięk Bo raz że nie wygodnie cały czas to chrapanie pod uchem też nie pomaga zasnąć
reklama
Podziel się: