reklama
Ziemniaczek
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny
Ja dopiero się obudziłam tak fajnie mi się rano spało zero chrapania.
Pomyślę nad tymi zatyczkami bo inaczej zwariuje. Zawsze chrapal ale jakoś nie zwracałam na to uwagi . Teraz zaczęło mi to przeszkadzać.
Zaraz włączę sobie mój film trochę się denerwuje przy nim ale wciąga jak każdy brazylijski ale czas za to szybko leci.
Mi we wtorek zaczął się 25 tc i juz leci.
Ja dopiero się obudziłam tak fajnie mi się rano spało zero chrapania.
Pomyślę nad tymi zatyczkami bo inaczej zwariuje. Zawsze chrapal ale jakoś nie zwracałam na to uwagi . Teraz zaczęło mi to przeszkadzać.
Zaraz włączę sobie mój film trochę się denerwuje przy nim ale wciąga jak każdy brazylijski ale czas za to szybko leci.
Mi we wtorek zaczął się 25 tc i juz leci.
Joasia_1986
Angelikaaa
Cześć dziewczyny, jestem w 36+4 tc. W czerwcu tydzień byłam w szpitalu i miałam wyciszone skurcze. Od wczoraj znowu zaczął twardnieć brzuch jak chodzę. Wczoraj z pol godziny albo i dłużej jak byłam po córkę w żłobku, dopiero jak wróciłam i sie położyłam to odpuściło. Nie wiem czy takie stałe i ciagle twardnienie moze byc na tym etapie ciazy czy powinnam sie stresować i jechać na IP. KTG i wizytę mam w poniedziałek. Jesteście doświadczone w temacie twardnienia brzucha wiec proszę o radę. Poród na tym etapie juz jest chyba ok tym bardziej ze dzidzia wazy juz ok 3 kg i miałam podane sterydy. Czuje cały czas ruchy. Zastanawiam sie tylko czy taki długi skurcz nie wpływa zle na dzidziusia
Odebrałam wyniki moczu i wszystko mam w normie. A infekcję trochę czułam ale nie codziennie. Małe swędzenie przed zaśnięciem rano juz nic i przez cały dzień nic. Ja myśle ze to wkładanie luteiny i sama luteina mi trochę podrażnia. Dlatego będę bacznie obserwować przez pare dni jak po odstawieniu luteiny. Czy mi przejdzie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Angelikaaa jak czujesz ruchy i juz czujesz się dobrze to chyba nie ma się co martwić. Mi tez się wydawało ze mam twardy brzuch a lekarz mi wytłumaczył ze gdy duzo leżę i się zpionizuję to skóra się napina, naciąga ale to nie jest twardy brzuch. Ja juz trochę umiem to rozpoznać. Muślę że mozesz byc spokojna
Ziemniaczek
Angelika twardy brzuch to chyba norma . Ja juz 2 miesiące chodzę tak i z tego powodu byłam w szpitalu. Poprostu u mnie jest tak ze jak miałam podawany magnez w kroplowce było ok miękki brzuch tylko wróciłam do domu znowu to samo czyli twardy brzuch. U mnie chodzi o magnez i tyle no ale każdy jest inny. Nie wiem jak u ciebie ale w szpitalu były dziewczyny z tego samego powodu i nic się nie działo. . Poprostu tak musi chyba być
reklama
Podziel się: