reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Rielle ja też ostatnio miałam pałeczki kwasu mlekowego i ten gbs dodam że nie mam żadnych upławów nic mnie nie piecze ani nie swędzi co by mogło wskazywać na infekcje. Ale to czekanie jest dobijające. Na stronie szpitala czytałam że na wymaz czeka się 6 dni jeśli jest podany antybiogram a ten gbs ma podane antybiotyki którymi się go leczy ale dopiero przy porodzie

reklama
Dziewczyny dobrze ze wpiniedzialek zaczynam 23 tydzień byle by do przodu potem celem jest 26 i przynajmniej 28

Joasiu ale dziwne jest podejście twojego lekarza w poprzedniej Ciąży bo przy tym lejku który miałaś w 26 tyg to powinnaś leżeć a twój lekarz kazał ci się trochę oszczędzać

Dziewczyny a jesteście w stanie powiedzieć czy na tym usg jest ten lejek ?
1467798984-1d1mld.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Już po zastrzyku ze sterydu boże jak bolało ale tylko przez chwile jutro znowu i juz się boje wy piszecie że zastrzyk z żelazem boli bardziej to ja sobie tego nie mogę wyobrazić.
Joasia
twoja szyjka taka średnia jak nie będzie się skracać to będzie super. Wiesz można mieć szyjkę krótka ale mocna i są tez długie ale za to są słabe i się otwierają

Teraz podlaczyli mi magnez. Babka tak szybko mi ją włączyła chodzi mi ze szybko leciała ze aż gorąco mi się zrobiło i niedobrze. Ale zmiejszylam sobie i leci powoli.

Iza
Nie wiem u mnie to bardzo widać. Jak kroplowka mi zejdzie to spróbuję wysłać zdjęcie z usg może tym razem się uda

reklama
Ziemniaczkek dosyć wcześnie podali ci te sterydy bo faktycznie podaje się je w 27 tyg ale dobrze będziesz bezpieczna. Co do bakterii proteus nie mam jeszcze wyniku ziemniaczkek wiem że to jest nie dobra bakteria ale 2 bardzo dobrych lekarzy mówili że bezobjawową nie leczymy. I co mam zrobić ją naprawdę nie mam żadnych objawów w moczu

Do góry