reklama
Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
Ja wizytę mam rano, trochę się denerwuję, bo wiem, że przyjmie mnie stażystka i to Chinka. Czy się dogadamy? Pewnie dalej nic nie będę wiedziała o szyjce. Zaczynam się denerwować.
Przeglądałam zdjęcia usg, ale tam jeśli coś pisze w cm to jest 2,50 i 1,83. Ale o co chodzi to nie wiem
Przeglądałam zdjęcia usg, ale tam jeśli coś pisze w cm to jest 2,50 i 1,83. Ale o co chodzi to nie wiem
Hope na to czekalam! Wspaniale choć widzę ze tez ci zeszło jak i mi. Masz synusia i to są wasze chwile ♡♡♡Szczęśliwa mama z wyczekanym cudem obok siebie
Patuska super ze jesteście w domu. Życzę ogromu sił dla was wszystkich bo przy jednym trzeba a co dopiero przy dwójce!
My wczoraj dopiero wyszliśmy. Ja czuje się wspaniale. Biegam juz po domu jak maly cyborg. Jednak bez naciecia/pęknięcia jest o wiele łatwiej dojść do siebie. Dacie rady ♡
Ostatnia edycja:
Jadwiga orłowska
Śliczny chłopczyk. Gratlacje
asiekD
Vita mój lekarz też jest kompetentny a ten lejek wyglądał u mnie tak dla tego że mam mega miękka szyjke i dzidziuś naparł mi główką na tą szyjke i ona pod tym uciskiem się ugieła tworząc z wyglądu taki lejek. Sama potem widziałam że nie ma tego lejka bo lekarz w szpitalu mi to pokazał na usg.
Ziemniaczek
Cześć wam. Ja właśnie miałam wizytę aż 11 osób sporo dzisiaj. Musze czekać na wizytę. Ale lekarze mówili coś o sterydach na płuca nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale mam nadzieje ze źle.
Ja też mam ten lejek po wewnętrznej stronie i mam go już z miesiąc i tak sobie leżę z nim.
Ja też mam ten lejek po wewnętrznej stronie i mam go już z miesiąc i tak sobie leżę z nim.
reklama
Podziel się: