reklama
papercut
Fanka BB :)
ja jak mialam polowkowe w 19 to trzeba bylo powtorzyc bo mala byla troszke za mala i nie wszystko bylo widac, w 21 robilam jeszcze raz. a po 30 robi sie jeszcze? w 34 czy 36?
mnie koszmarnie brzuch boli za duzo stresu boli podbrzusze i na calej dlugosci po bokach, dodatkowo strasznie bola mnie plecy juz nie wiem jak mam lezec i tak zle i tak niedobrze, ale lezalam na boku i pukalam w brzuch a mala odkopywala dluzsza chwile sie tak bawilysmy wiec troche humor mi sie poprawil
mnie koszmarnie brzuch boli za duzo stresu boli podbrzusze i na calej dlugosci po bokach, dodatkowo strasznie bola mnie plecy juz nie wiem jak mam lezec i tak zle i tak niedobrze, ale lezalam na boku i pukalam w brzuch a mala odkopywala dluzsza chwile sie tak bawilysmy wiec troche humor mi sie poprawil
Między 32 a 34ja jak mialam polowkowe w 19 to trzeba bylo powtorzyc bo mala byla troszke za mala i nie wszystko bylo widac, w 21 robilam jeszcze raz. a po 30 robi sie jeszcze? w 34 czy 36?
Nafoczka cały czas o Tobie myślałam. Ale jesteś super zabezpieczona! A też dostalas kroplowke?
Ja mam kroplowke od wczoraj od 17 i marzę o tym żeby mi ją jutro odlaczyli, a zrobią to jak nie będzie skurczy, może jutro się uda. ta kroplowka naprawdę tak wycisza skurcze?
Teraz mnie odlaczyli od ktg i dziś jeszcze na godzinkę żeby nie męczyć brzuszka. Może troszkę pospie.
Jestem na porodowce i kobiety bardzo krzyczą przy porodzie, aż mnie strach oblecial
Ja mam kroplowke od wczoraj od 17 i marzę o tym żeby mi ją jutro odlaczyli, a zrobią to jak nie będzie skurczy, może jutro się uda. ta kroplowka naprawdę tak wycisza skurcze?
Teraz mnie odlaczyli od ktg i dziś jeszcze na godzinkę żeby nie męczyć brzuszka. Może troszkę pospie.
Jestem na porodowce i kobiety bardzo krzyczą przy porodzie, aż mnie strach oblecial
reklama
Hope kroplowki dostawałam przez 4 dni, potem jak juz nie chciała iść w zyle to zdecydowali na magnez i nospe w tabletkach. Co do sterydów to mi gin. mówiła ze jeśli się daje przed 28tc to trzeba je powtórzyć ale pi 28tc to dostaje się je tylko raz. (Wiadomo każdy lekarz ma swoje poglady) Ile waży Maluszek?
Podziel się: