ullana
Mamy październikowe 2007
Dziewczyny
domagajcie sie od lekarzy porządnych badań, bo oni fakt, mają co robic, ale nie mogą bagatelizowac sprawy skracającej się szyjki, albo infekcji
ja miałam 2mm szyjkę i do tego doszło rozwarcie w 18 tyg
miałam założony specjalny krążek tzw pessar i do końca leżałam plackiem
i na szczęscie wszystko skończyło się szczęśliwie
ale moja przyjaciólka kilka dni temu staciła córeczkę w 26 tyg własnie z powodu początkowego skracania szyjki, potem rozwarcia ...i do tego doszła infekcja, bo lekarze nie robili jej odpowiednich badań i nie dali leków
trzeba bardzo walczyc i bardzo krzyczec, wtedy skutkuje
niech Was nazywają histeryczkami i takie tam, ale w końcu walczycie o Wasze maleństwa więc warto !
Nie dajcie się spławic wymówkami, że dużo jest pacjentów i że to normalne w ciąży, że coś boli, kłuje albo się skraca
warto kontrolowac, co sie dzieje z dzidziusiami
domagajcie sie od lekarzy porządnych badań, bo oni fakt, mają co robic, ale nie mogą bagatelizowac sprawy skracającej się szyjki, albo infekcji
ja miałam 2mm szyjkę i do tego doszło rozwarcie w 18 tyg
miałam założony specjalny krążek tzw pessar i do końca leżałam plackiem
i na szczęscie wszystko skończyło się szczęśliwie
ale moja przyjaciólka kilka dni temu staciła córeczkę w 26 tyg własnie z powodu początkowego skracania szyjki, potem rozwarcia ...i do tego doszła infekcja, bo lekarze nie robili jej odpowiednich badań i nie dali leków
trzeba bardzo walczyc i bardzo krzyczec, wtedy skutkuje
niech Was nazywają histeryczkami i takie tam, ale w końcu walczycie o Wasze maleństwa więc warto !
Nie dajcie się spławic wymówkami, że dużo jest pacjentów i że to normalne w ciąży, że coś boli, kłuje albo się skraca
warto kontrolowac, co sie dzieje z dzidziusiami