patrysiapati
Zaciekawiona BB
Monisiap - moje gardlo wyleczyl syrop z cebuli. Nakroj sobie do sloika cebuli i zalej miodem albo zasyp cukrem. Odstaw w cieple miejsce, po paru godzinach pusci sok i wtedy trzymaj go w lodówce. Moze syrop nie jest super smaczny, ale ja wypijesz po 2 lyzki, 3 razy dziennie to zadziala jak antybiotyk ;-)
Ja bylam wczoraj na wizycie, pojechalam taka zestresowana ze jak polozna zmierzyla mi cisnienie to sie zdziwila - prawie 150/100, a zawsze bylam niskocisnieniowcem. Lekarz uznal skok cisnienia za syndrom bialego fartucha, powiedzial standardowo ze mala jest niziutko, gotowa do wyjscia i porod moze sie odbyc w kazdej chwili
Na cesarke umowil mnie jednak dopiero (lub juz) na 27 maja, wiec mam nadzieje ze Emila jeszcze posiedzi spokojnie te dwa tygodnie i dobije do 3,5 kg
z wizyty wrocilam juz niby nieco mniej zestresowana, ale pierwszy raz (!!!) w ciagu calej ciazy rozbolala mnie glowa i tak mnie trzymala do rana, wiec oka nie zmruzylam calutka noc :-/ Za to moze dzisiaj wreszcie sie wyspie i jutro pojde zrobic sobie nowe okulary korekcyjne bo stare sa juz duuuzo za slabe, caly czas nosze soczewki, a w szpitalu chyba lepiej miec dla nich alternatywe :-)
A co u Was majowe przyszle mamusie? Jak samopoczucie w tych ostatnich dniach?:-)
Ja bylam wczoraj na wizycie, pojechalam taka zestresowana ze jak polozna zmierzyla mi cisnienie to sie zdziwila - prawie 150/100, a zawsze bylam niskocisnieniowcem. Lekarz uznal skok cisnienia za syndrom bialego fartucha, powiedzial standardowo ze mala jest niziutko, gotowa do wyjscia i porod moze sie odbyc w kazdej chwili
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
A co u Was majowe przyszle mamusie? Jak samopoczucie w tych ostatnich dniach?:-)