Witam, nie odzywałam się pare dni ale mąż miał urlop i spedzaliśmy czas razem bez zabieraczy czasu typu komputer
Byłam wczoraj u lekarza, szyjka trzyma, dr powiedziała, że napisze o mnie prace bo przy takich objawach jakie mam od początku ciąży i nie poroniłam to naprawdę cud, że jestem jej pierwszą pacjentką z taką historią ciąży
. 2 dni temu dostałam tak bolesnych regularnych skurczy trwały 4 godziny i przeszło i teraz jest ok.
Mitaginka - ciesze, się, że taką radość sprawia ci drugie dziecko
a córka starsza musi się przyzywczaić, Odnośnie męża to cięzko się wypowiadać, niestetety mężczyźni inaczej pojmują świat niż my
Malinova - gratuluje!!!! zdrówka dla Was
Auralka - pierwszy raz słyszę to stwierdzenie "rzygam tęczą" ale strasznie mi się spodobało :-)super, że u Was ok
Lucalew - ja mam już drugą infekcję odkąd biorę luteinę, biorę niby probiotyki, jem jogurty a i tak się przyplątało. Szybkiego uporania z infekcją życzę
Edyta - jak samopoczucie u Ciebie?
Dzastina - jak się czujesz? współczuje przeziębienia, wracaj szybko do zdrowia
Byłam wczoraj u lekarza, szyjka trzyma, dr powiedziała, że napisze o mnie prace bo przy takich objawach jakie mam od początku ciąży i nie poroniłam to naprawdę cud, że jestem jej pierwszą pacjentką z taką historią ciąży
Mitaginka - ciesze, się, że taką radość sprawia ci drugie dziecko
Malinova - gratuluje!!!! zdrówka dla Was
Auralka - pierwszy raz słyszę to stwierdzenie "rzygam tęczą" ale strasznie mi się spodobało :-)super, że u Was ok
Lucalew - ja mam już drugą infekcję odkąd biorę luteinę, biorę niby probiotyki, jem jogurty a i tak się przyplątało. Szybkiego uporania z infekcją życzę
Edyta - jak samopoczucie u Ciebie?
Dzastina - jak się czujesz? współczuje przeziębienia, wracaj szybko do zdrowia