reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Doskonale wiwm co czujesz. Mialam tak samo z pierwszym synem. Zawal serca z tym listem i powtornym badaniem, ale tak jak polozna mowi -czesto powtarzaja. U nas tak bylo i w efekcie koncowym wszystko wykluczone wiec trzymam kciuki aby i u Was okazalo sie to tylko badaniem kontrolnym.

Spacery sa jak najbardziej wskazane i polecam :-)

Za to u nas stres wlasnie wagowy bo mam malego Kurczaka. Przy wypisie byl 2600 teraz mamy 2800 i brakuje nam jeszcze 100gr mimo wszystko. Walczymy caly czas.

Obysmy niedlugo smialy sie z tego naszego emocjonqlnego rollercastera. Bo ja to jednego dnia usmiech a innego rycze po katach:-p
Wiem co czujesz… my w szpitalu wagowo byliśmy na granicy bo z 3400 zeszło na 3090… później na szczęście pokarm przyszedł i odbiliśmy. Zobaczymy w poniedziałek na kolejnej wizycie 🙈

No w szpitalu tak to przedstawili jakby jakakolwiek informacja była wyrokiem choroby a jak nic nie ma to git. Nie dziwi mnie więc moja reakcja, szczególnie po tym wszystkim co przeszliśmy. Ogólnie też mam takie dni że raz jest fajnie a za chwilę płaczę, łzy jak grochy bo się martwię o małego… i o te torbielki i o te wyniki… próbuję podchodzić racjonalnie, że w większości przypadków jest ok, ale z tyłu głowy i tak to siedzi…

Malutki pomimo nieprzespanych ciężkich nocy jest przecudowny. Oboje z mężem przepadliśmy 😂🙈

reklama
@Alexis124 my też powtarzaliśmy badania przesiewowe :) żeby było ciekawiej, szpital przysłał mi bibulkę do domu, żebym ją zaniosła do szpitala na oddział 😂 wyszło wszystko prawidłowo.

Wiem co czujesz… my w szpitalu wagowo byliśmy na granicy bo z 3400 zeszło na 3090… później na szczęście pokarm przyszedł i odbiliśmy. Zobaczymy w poniedziałek na kolejnej wizycie 🙈

No w szpitalu tak to przedstawili jakby jakakolwiek informacja była wyrokiem choroby a jak nic nie ma to git. Nie dziwi mnie więc moja reakcja, szczególnie po tym wszystkim co przeszliśmy. Ogólnie też mam takie dni że raz jest fajnie a za chwilę płaczę, łzy jak grochy bo się martwię o małego… i o te torbielki i o te wyniki… próbuję podchodzić racjonalnie, że w większości przypadków jest ok, ale z tyłu głowy i tak to siedzi…

Malutki pomimo nieprzespanych ciężkich nocy jest przecudowny. Oboje z mężem przepadliśmy 😂🙈

Twoj to taki ladny noworodzio:-) jestco trzymac i wiecej do kochania 🥰u nas to mala laleczka sie smieja. Babyborn 😎

Dzisiaj znalazlam jakies body malenkie i se mysle 'no way! Za male' i co? I wlazl. Jak ulal, idealne. W 56 sie jeszcze topi 🙈

My mielismy tez kontrole serduszka i stresik byl po korek ale na szczescie okej.

U Was zobaczysz ze tez sie pouklada wszystko i bedzie juz tylko wspomnieniem :-) trzymam nieustannie kciuki 🤞

Hej dziewczyny, nic nie pisałam bo przepadlam całkowicie dla małej i starszaka. Walczymy z laktacją i (brakiem) przybierania, ale wierze ze się uda. Poprzednio tez łatwo nie było a udało się rozkręcić więc mam nadzieję że moja kruszyna jakoś tez da radę. Trzymam kciuki za Wasze badania ❤️ ech, mamą być, ciągle coś :)

Hej dziewczyny, nic nie pisałam bo przepadlam całkowicie dla małej i starszaka. Walczymy z laktacją i (brakiem) przybierania, ale wierze ze się uda. Poprzednio tez łatwo nie było a udało się rozkręcić więc mam nadzieję że moja kruszyna jakoś tez da radę. Trzymam kciuki za Wasze badania ❤️ ech, mamą być, ciągle coś :)

No jest nasz trojaczek a wlasciwie trojaczka :-)
Przybijamy piatala z problemami wagowymi ale bedzie elegancko! Bo innej opcji nie ma :-)

U nas tez mala malpka wisi na piersi caly czas i... zasypia 🙈 ja budze... maly pije i odlatuje i tak w kolo macieju.

Tak wiec i za Kruszynke kciuki :-)

Twoj to taki ladny noworodzio:-) jestco trzymac i wiecej do kochania 🥰u nas to mala laleczka sie smieja. Babyborn 😎

Dzisiaj znalazlam jakies body malenkie i se mysle 'no way! Za male' i co? I wlazl. Jak ulal, idealne. W 56 sie jeszcze topi 🙈

My mielismy tez kontrole serduszka i stresik byl po korek ale na szczescie okej.

U Was zobaczysz ze tez sie pouklada wszystko i bedzie juz tylko wspomnieniem :-) trzymam nieustannie kciuki 🤞
Dzięki kochana! Nasz w 56 też się topi bo urodzeniowo miał 52cm 😂 pewnie szybko dorośnie do tych ubranek

No jest nasz trojaczek a wlasciwie trojaczka :-)
Przybijamy piatala z problemami wagowymi ale bedzie elegancko! Bo innej opcji nie ma :-)

U nas tez mala malpka wisi na piersi caly czas i... zasypia 🙈 ja budze... maly pije i odlatuje i tak w kolo macieju.

Tak wiec i za Kruszynke kciuki :-)
O to to. Dwie minuty pociągnie i spać a cycus jak smoczek…
@Alexis124 jak teraz się topi to to 56 przynajmniej wystarczy na dłużej niż miesiąc 😂

reklama
Do góry