reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Mam dokładnie tak samo! W domu i w szpitalu 90/50, u lekarza 130/70… ale to dlatego ze mierzą przed wizytą, po wizycie zawsze byłam spokojniejsza 😂
Tak powinni badać po badaniu a nie stresują przed😄 ale co ciekawe ja izbie przyjęć zawsze miałam normalne a te wyższe tylko przed wizytą u ginekologa

reklama
@Alexis124 nie milcz bo codziennie mam wrazenie ze rodzisz :p

Ja dzis 1.5cm rozwarcia, szyjki nie ma, widac pecherz i boli jak na okres. Moze ruszy w tym tyg samo
Chcialabym sn :-)
Też miałam na dzień dobry 1,5 cm, było wszystko widać, też bolało i chodzę już tak ponad 2 tyg. Dzisiaj robimy wycieczkę do szpitala bo mam wrażenie, że wody mi się sączą. Jeszcze obserwuję w domu. 😂

Też miałam na dzień dobry 1,5 cm, było wszystko widać, też bolało i chodzę już tak ponad 2 tyg. Dzisiaj robimy wycieczkę do szpitala bo mam wrażenie, że wody mi się sączą. Jeszcze obserwuję w domu. 😂

NO!!czas najwyzszy ;-) mi wczoraj polecialo dosc duzo z niecacka, ale dzis lekarz zbadal i mowi ze to duzo duzo sluzu. A ewidentnie samo wyplynelo jak woda, bo bielizna do przebrania i na szczescie zdarzylam do wc. Bo nie slyszalam charakterystycznego PYK a nasluchiwalam :-)

Mozew koncu bujnie samo, zycze :-)

NO!!czas najwyzszy ;-) mi wczoraj polecialo dosc duzo z niecacka, ale dzis lekarz zbadal i mowi ze to duzo duzo sluzu. A ewidentnie samo wyplynelo jak woda, bo bielizna do przebrania i na szczescie zdarzylam do wc. Bo nie slyszalam charakterystycznego PYK a nasluchiwalam :-)

Mozew koncu bujnie samo, zycze :-)
No też nie słyszałam pyk :D ale jak usiadłam na łóżku to się konkretna plama zrobiła i tak sprawdzam czy dalej coś kapie czy nie. Liczę na to, że jednak wody i się tym zajmą 🙈

No też nie słyszałam pyk :D ale jak usiadłam na łóżku to się konkretna plama zrobiła i tak sprawdzam czy dalej coś kapie czy nie. Liczę na to, że jednak wody i się tym zajmą 🙈

Masz paski lakmusowe? Sprawdz jak masz, nie to jedz jak beda dalej sie saczyc, bo nie zawsze jest duze i charakterystyczne Pyk:-)

Masz paski lakmusowe? Sprawdz jak masz, nie to jedz jak beda dalej sie saczyc, bo nie zawsze jest duze i charakterystyczne Pyk:-)
Właśnie pasków nie mam 🤷🏻‍♀️ coś ciągle tam leci po trochu i się ciągle zastanawiam czy nie śluz. Jak nie sprawdzę to się nie dowiem. Jedyne co mnie blokuje to, że cofną mnie do domu i wyjdę na histeryczkę 😂

Właśnie pasków nie mam 🤷🏻‍♀️ coś ciągle tam leci po trochu i się ciągle zastanawiam czy nie śluz. Jak nie sprawdzę to się nie dowiem. Jedyne co mnie blokuje to, że cofną mnie do domu i wyjdę na histeryczkę 😂
Eee tam to cie cofną xd Jak mnie widzą to już ordynator kręci oczami i jakoś się nie przejmuje. Dziecko najważniejsze, a takich jak ty jesteś milion :)

reklama
Do góry