wielomatka
Fanka BB :)
Alexis - to widzisz, mnie straszyli, ze na plecach gorzej dziecko i matka dotlenione
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też to wcześniej słyszałam.. patrząc na to że jak leżę na wznak mi duszno to coś w tym jest, ale może niektóre kobiety nie mają takich problemów, któż to wieAlexis - to widzisz, mnie straszyli, ze na plecach gorzej dziecko i matka dotlenione
A ktg za każdym razem na plecach miałam. Ogólnie bardzo wygodnie mi było w tej pozycji ale do spania to tylko na boczki i poduszka ciążowana plecach w ciąży w ogóle się nie powinno leżeć
Dokładnie taka to mnie z kolei ktg na boku i to w różnych placówkach. No nic, każda kobieta ma swoją mądrość i wiadomo, że się instynktownie szuka najlepszej pozycji
Ja przyspieszyłam wizytę na jutro bo miałam już takie pieczenie, że myślałam, że ktoś mi wsadza płonący patyk w pochwę. Idę do innej pani doktor i zobaczymy jak ona zmierzy szyjkę przy okazji jednak mam wrażenie, że lepiej niż było nie będzie.
Nie wiem od czego zależy że jak wsadzam globulki to szyjka wydaje się być niżej i dluzsza, a czasami jest tak wysoko że czuje tylko sznurek.... Też tak macie ?
Niestety właśnie musiałam wkładać, mimo że nie jestem chętna, lekarz mi kazał lactovaginal 1x dziennie plus to na grzybice.Moze zalezy od tego czy dziecko napiera na szyjke czy po dluzszym lezeniu i zarazem dziecko troszke wyzej? U mnie zawsze ma to znaczenie.
I polecam im mniej wkladasz cos do pochwy tym lepiej ale najpierw wylecz to co sie przypaletalo.