Lady Loka
Fanka BB :)
Bo tak jest, tylko są leki, które nie mają stwierdzonej szkodliwości, a jednocześnie szkodliwość choroby matki jest wyższa. Więc trzeba podać i koniec.Mi kiedyś gastrolog powiedział ze nie bada się w jaki sposób dany lek działa na płód i dlatego lekarze boja się cokolwiek zapisać. Tylko dla mnie to jest nienormalne...to co taka chora ciężarna ma zrobić ?
Dziewczyny planujecie karmić piersią? Bo ja tak i zastanawiam się czy zaopatrzyć się w smoczek i butelkę. Z jednej strony wolałabym mieć w razie czego a z drugiej może jak będę mieć to w domu szybciej się poddam i podam dziecku mm albo smoka a na początku to chyba nie bardzo wskazane
Ja nie wiem jak planuję karmić. Poprzednio chciałam tylko mm, ale wyszło tak, że miałam odciągać, bo było potrzebne normalne mleko, ale laktacja mi wystartowała później i nie było co. A teraz nie wiem. Dalej uważam, że moje cycki są moje, ale kp jest wygodniejsze i tańsze i faktycznie jak się idzie gdzieś to nie trzeba brać mieszanki i butelki z wodą, a ja planuję dużo wychodzić od samego początku