Martaem1983
Fanka BB :)
Pobrali w sobotę ok 10 wiec coś czuje ze coś wyhodowali i się coraz bardziej bojeA kiedy pobierali wymaz z szyjki ? Kurcze długi czekasz, oby to nie oznaczało że coś tam wyhodowali
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pobrali w sobotę ok 10 wiec coś czuje ze coś wyhodowali i się coraz bardziej bojeA kiedy pobierali wymaz z szyjki ? Kurcze długi czekasz, oby to nie oznaczało że coś tam wyhodowali
Tez tak miałam przy luteinie. Lekarz mówił, ze to normalne. Ale nie miałam uczucia rozpierania.No c
No coś tak jakby
Dadzą Ci antybiotyk w ostateczności... A powiedz bierzesz profilaktycznie jakieś probiotyki typu Provag , lactovaginal... Ja odkąd mnie nastraszyła lekarka że krwiak może zwiększać ryzyko infekcji łykam codziennie i aplikuje raz na 5 dni i ostatnio na wymazach czysto... Do tego picie maślanki, jedzenie kiszonek itd...Pobrali w sobotę ok 10 wiec coś czuje ze coś wyhodowali i się coraz bardziej boje
Nie bój się bo jesteś w szpitalu, tam reakcja będzie szybsza i zawsze można coś mocniejszego w kroplówce podać zeby szybciej działało.Pobrali w sobotę ok 10 wiec coś czuje ze coś wyhodowali i się coraz bardziej boje
Ja Ci powiem szczerze że nienawidzę szpitali ale po skróceniu szyjki wolałabym w szpitalu leżeć niż w domu ale lekarz pow ze nie ma podstaw do tego bo szyjka się nie rozwiera ;/ I tak wegetuje w domu , ruszam się i w ogóle ale ciągle coś czuję i myślę i czytam i już wariuje ;( a tu jeszcze minimum 6 tygodni a do wizyty mi się tak dłuży;( czuje ruchy tak nisko ze mam wrażenie że w pochwie ;/ załamać się możnaNie bój się bo jesteś w szpitalu, tam reakcja będzie szybsza i zawsze można coś mocniejszego w kroplówce podać zeby szybciej działało.
Nie, niczego mi nie zaleciliDadzą Ci antybiotyk w ostateczności... A powiedz bierzesz profilaktycznie jakieś probiotyki typu Provag , lactovaginal... Ja odkąd mnie nastraszyła lekarka że krwiak może zwiększać ryzyko infekcji łykam codziennie i aplikuje raz na 5 dni i ostatnio na wymazach czysto... Do tego picie maślanki, jedzenie kiszonek itd...
To może jest tylko puchnięcie ja już sama nie wiempo prostu czuje tak dziwnie dopóki sue nie rozpuści tabletkaTez tak miałam przy luteinie. Lekarz mówił, ze to normalne. Ale nie miałam uczucia rozpierania.
Warto brać w ciąży profilaktycznie.. Nie czekalam aż mi ktoś zleci bo probiotyki są bez recepty a i kwasidla najlepiej do codziennej diety dorzucićNie, niczego mi nie zalecili
Właśnie napisałam do męża żeby mi kupił cośWarto brać w ciąży profilaktycznie.. Nie czekalam aż mi ktoś zleci bo probiotyki są bez recepty a i kwasidla najlepiej do codziennej diety dorzucić