LaviniaDahlen
Fanka BB :)
No to tylko allegro, ewentualnie apteki internetoweNo właśnie ja obdzwoniłam apteki i nie dość że nie ma to jeszcze nie dadzą rady zamówić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to tylko allegro, ewentualnie apteki internetoweNo właśnie ja obdzwoniłam apteki i nie dość że nie ma to jeszcze nie dadzą rady zamówić
W szpitalu liczą tak....37 +1 tc to 37 tydzień ciąży. Specjalnie ustalano u mnie datę CC aby był 37 tc gdybym urodziła 36+6 tc to miałabym wcześniaka z 36 tc.Dziewczyny a jak liczycie tyg ciąży? Np. Jak jest 25+5 to jako 25 czy 26? Ja liczę że to 25 tc. A wiem że każda inaczej liczy
Ja mam zdecydowanie mniejszy, a jesteśmy w tych samych tygodniach z @Mama2018mamaEj ja mam taki brzuch a zaraz zaczynam 9 miesiąc
No pewnie nie mam wyjścia. W pierwszej ciąży nawet na to nie zwracałam uwagi a teraz faktycznie jest mega mokro i to jest takie przeźroczyste... Sama nie wiem czy nie świruje jużNo to tylko allegro, ewentualnie apteki internetowe
No ja Ci powiem ze mi się teraz dopiero tak strasznie wlecze... Juz mam wszystko ogarnięte bo większość rzeczy mam po córeczce już i nie mam czym się zająćJa mam zdecydowanie mniejszy, a jesteśmy w tych samych tygodniach z @Mama2018mama
Ale Ci zazdroszczę tego 9 miesiąca, ja pod koniec lutego zaczynam 8 i mam wrażenie, że czas zaczyna coraz bardziej się wlec
Jaka różnica wieku będzie miedzy dziewczynkami? I czy w poprzedniej ciąży też miałaś problemy szyjkowe?No ja Ci powiem ze mi się teraz dopiero tak strasznie wlecze... Juz mam wszystko ogarnięte bo większość rzeczy mam po córeczce już i nie mam czym się zająć
Cieszę się że już jest bezpiecznie bo nawet jakby się akcja jakaś zaczęła to dzidziuś będzie już zdrowy ☺
Ja też sprawdzałam właśnie dlatego, bo normalnie miałam wrażenie, że leje mi się po nogach. Ale wszystko było ok teraz już mi się to uspokoiłoNo pewnie nie mam wyjścia. W pierwszej ciąży nawet na to nie zwracałam uwagi a teraz faktycznie jest mega mokro i to jest takie przeźroczyste... Sama nie wiem czy nie świruje już
Ej u mnie to samo! Tzn ja nie wiem czym mój mały majstruje, ale wiem gdzie i już mam dośćAle mi od wczoraj mała majstruje rączkami przy kroczu, ja nie mogę
Im maluch będzie większy, tym pewnie "doznania" mocniejsze będą w tych okolicachEj u mnie to samo! Tzn ja nie wiem czym món mały majstruje, ale wiem gdzie i już mam dość