No właśnie dlatego was pytam zwariować możnaJa tak mówiłam na początku..., to mnie lekarz uświadomił, że źle mówię... No to fajne jaja, jedni tak, drudzy inaczej
reklama
Marzec140320
Zaangażowana w BB
A ja mam pytanie z innej beczki....jeżeli na stronie szpitala nie ma nic o ubrankach, rożkach itd to muszę je brać? Mam spakowana torbę wg listy, tam nic o ciuszkach nie ma, więc zakładam, że ubierają w szpitalne. Ale teraz się zastanawiam, czy coś pakować dla dziecka? Żeby się nie okazało, że będzie po nagu zanim nam coś dowiozą
kwiatek250
Fanka BB :)
Pojęcia nie mam. Ja dostałam ze szpitala książeczkę, gdzie mi dokładnie wypunktowali co mam zabrać...i ubranka też są na liście. Może zadzwoń na oddział i zapytaj.A ja mam pytanie z innej beczki....jeżeli na stronie szpitala nie ma nic o ubrankach, rożkach itd to muszę je brać? Mam spakowana torbę wg listy, tam nic o ciuszkach nie ma, więc zakładam, że ubierają w szpitalne. Ale teraz się zastanawiam, czy coś pakować dla dziecka? Żeby się nie okazało, że będzie po nagu zanim nam coś dowiozą
Mucha19930
Ja nie brałam, bałam się że to może jakoś wpłynąć na wynik a wolałam nie powtarzać tego badania ☺Dziewczyny mam pytanko do Was. Jutro idę na krzywą cukrzycową i zastanawiam się czy wziąć rano tabletki ( duphaston, nospa i magnez) czy wziąć je dopiero po tych dwóch godzinach. Zastanawiam się czy to będzie miało wpływ na poziom cukru.
madziq23
Ja też wzięłam tabletki po badaniach.Ja nie brałam, bałam się że to może jakoś wpłynąć na wynik a wolałam nie powtarzać tego badania ☺
LaviniaDahlen
No właśnie też się spotkałam, że jeden tak drugi siak. Dlatego trzymam się tego mojego, żebyśmy się mogli dogadać i aplikację też mam taką.Ja tak mówiłam na początku..., to mnie lekarz uświadomił, że źle mówię... No to fajne jaja, jedni tak, drudzy inaczej
LaviniaDahlen
Może tak być, że ubranka są szpitalne. U mnie w szpitalu jest nawet tak, że do domu na wyjście się dostaje jeden komplet, coś a'la upominek od szpitalaA ja mam pytanie z innej beczki....jeżeli na stronie szpitala nie ma nic o ubrankach, rożkach itd to muszę je brać? Mam spakowana torbę wg listy, tam nic o ciuszkach nie ma, więc zakładam, że ubierają w szpitalne. Ale teraz się zastanawiam, czy coś pakować dla dziecka? Żeby się nie okazało, że będzie po nagu zanim nam coś dowiozą
kwiatek250
Tylio ja się teraz zastanawiam, to jak oni gadają między sobą jak przeglądają dokumentację jakiejś kobiety i muszą podjąć ważne decyzje... ustalają na początku między sobą jak będą liczyć tygodnie???!!! Wiem od mojego ginekologa, że różnica jednego tygodnia w ciąży czasem jest kluczowa przy podejmowanej decyzji co robić , co dalej....No właśnie też się spotkałam, że jeden tak drugi siak. Dlatego trzymam się tego mojego, żebyśmy się mogli dogadać i aplikację też mam taką.
Mucha19930
U mnie lekarz jak się pytałam powiedziała, że różnie się stosuje w zależności od regionu Polski. Ja jestem z podkarpacia i tutaj stosuje się zasadę, że np 34+3 to jest 34 tydzień ☺Tylio ja się teraz zastanawiam, to jak oni gadają między sobą jak przeglądają dokumentację jakiejś kobiety i muszą podjąć ważne decyzje... ustalają na początku między sobą jak będą liczyć tygodnie???!!! Wiem od mojego ginekologa, że różnica jednego tygodnia w ciąży czasem jest kluczowa przy podejmowanej decyzji co robić , co dalej....
reklama
Podziel się: