Mama2018mama
Fanka BB :)
Ooo widzisz, ja niewiem jak to tam jest ale az tak strasznie mnie to nie przeraża to ze mieknie bo jaki mam wpływ moge tylko leżeć, trochę połazić teraz walczę z lejkiem i spróbuję poleżeć żeby sie tam zamknęła taki mam celTaaak! Tylko pozytywne nastawienie nas uratuje, choć czasem o nie ciężko ja biorę no spę od 17tc i początkowo było to 6 tabletek dziennie, aktualnie 25+1, no spa doraźnie, ale biorę przynajmniej 2 tabletki dziennie i szyjka twarda, więc na prawdę nie upatrywałabym w no spie jej zmiękczania. Ja już czekam na ten 27tc ale ciężko się doczekać
Ja właśnie do tego 30tyg tak czekam tez nie mogę sie doczekać a potem do 35 bo lekarz powiedział ze po 35 tyg bede mogla robić wszystko moja mala jest tydzień starsza ogólnie niz termin OM, niewiem czemu zawsze biorą termin Om jak np tu jest pewne ze jest tydzień starsza, kazdy lekarz mowil mi ze mialam owulacje w 7dniu nowego cyklu, tydzień przed okresem mialam juz bete jakos taka wysoka i gruba kreskę na teście więc powinni bardziej na usg patrzeć na ten termin ale mają takie swoje wytyczne dla mnie trochę niezrozumiale
Ile jeszcze masz dni do 27tyg? Rozumiem Cie bo tez to byl moj 1 cel i później lekko sie uspokoilam wcześniej tez mialam rozne podejście i rozne spadki nastroju