Mama2018mama
Fanka BB :)
Śliczne dzieciaczkiCześć Kobietki Nie nadrobie już czytania forum w całości i nawet nie próbuje. Przy dwójce maluchów brakuje czasu nawet na wyjście do toalety. Niespieszne, dokladne obcinanie paznokci, spokojne upiecie fryzury, dopicie szklaneczki herbaty, przegladanie internetu to jakies abstrakcyjne zachciewajki Podczytuje was jednak od czasu do czasu, gdy mam chwilke wytchnienia. Jagódka mi pięknie rośnie, a starszy braciszek wspaniale zaakceptował nową rzeczywistość Cierpimy niestety na kolki, ale czekamy cierpliwie, aż przyjdzie czas, gdy pójdą precz..... Widzę, że sporo nowych dziewcząt tu dołącza, a ja swego czasu myślałam, że przyjdzie dzień, gdy na forum zostane sama jak palec. Szyjki potrafią być groźne i nieobliczalne, więc każdy niepokojący sygnał traktujcie jak najpowazniej kochane przyszłe mamusie! Ja swoje wylezalam, i mimo iż mowi się "ufajmy lekarzom", najbardziej zaufalam sobie. Gdy czulam, ze boli, kluje, napiera, ciagnie i dzieje sie wszelako inaczej niz zwykle, lecialam do lekarza, a coo! Czasami mieli mnie dosc w tym szpitalu, i lekarze i polozne, ale pomyslcie teraz same kolezanki, ktore mnie znaja z forum - jakie to już w tej chwili ma znaczenie? Żadne Donosilam moją cudowna dziewczynkę do bezpiecznego terminu! Podsylam moje kochane szkrabki - Braciszek i malutka Siostrzyczka
Ja mam raczej to nie jest "nietypowo" bo sie zdarzaDziewczyny, czy któraś z was ma „zakrzywiona” szyjkę? Lekarz mówi, ze to nietypowe, ze jest w kształcie łuku a nie prosta.
Czy któraś z was miała tak, czy to „generowało” jakieś problemy?
Bylam u lekarza, u nas 19 tydzień, szyjka 4/3,7 mm
Tzn jest prosta jakis czas a później przechodzi w łuk
Inaczej tyłozgięcie
Moja tesciowa np tez ma wiec zdarza sie
To Twoja pierwsza ciąża?