Malinka184
Fanka BB :)
A ja dzisiaj 36+0 dziewczyny Chciałabym tak jeszcze pełny tydzień.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To juz prawie ciaza donoszona!!! Brawo wytrwaj jeszcze z tydz i juz wgl bedzie bombaA ja dzisiaj 36+0 dziewczyny Chciałabym tak jeszcze pełny tydzień.
Staram się z całych sił, by wytrwać jak najdłużej Położna powiedziała, że gdybym zaczęła rodzić to w tym momencie już nie będą powstrzymywać porodu. Na porodowke i cześćTo juz prawie ciaza donoszona!!! Brawo wytrwaj jeszcze z tydz i juz wgl bedzie bomba
Ja mam 36+3 bliskie terminy mamy za tydzień wyjęcie pessara i zobaczymy jak się sytuacja rozwinie mam nadzieję, że szybkoA ja dzisiaj 36+0 dziewczyny Chciałabym tak jeszcze pełny tydzień.
Mamy identyczny termin, ja dziś również 36+3Ja mam 36+3 bliskie terminy mamy za tydzień wyjęcie pessara i zobaczymy jak się sytuacja rozwinie mam nadzieję, że szybko
Ojej! Sama słodycz! Przepiękne zdjęciaTo Wy juz jesteście bardzo bezpieczne dziewczyny jeszcze troszke i bedziecie tulic swoje maluchy! A te szyjki odejda w zapomnienie, powiem Wam ze u mnie juz mies minal od porodu a ja ciagle nie moge sie nacieszyc ze juz sie nie musze ta szyjka martwic, a pokaze Wam wgl swoja coreczke (mielismy sesje z mala tuz po narodzinach)
U mnie na pewno główką jest nisko, z każdą wizyta lekarz mi o tym mówi, dlatego mam nadzieję, na szybką akcję, bo tylko pessar ją trzyma przekręcanie na łóżko to masakra, chodzę jak kaczka, kołysze się na boki. Teraz kiedy lekarz pozwolił na więcej ruchu to ja wgl nie mam siły ani ochoty.Ojej! Sama słodycz! Przepiękne zdjęcia
Dziewczyny , czy Wam tez doskwiera taki ból krocza? Jak dłużej poleze/posiedzę to później chodzę jak kaczka i boli całe krocze jakby coś pękło, czasem kroku postawić nie mogę, w nocy przekręcanie z boku na bok tez sprawia dyskomfort. Myślicie, ze główka już jest tak nisko?
U mnie tez napewno jest nisko, bo od 30 tygodnia lekarz mi o tym mówi, szyjka miękka, ostatnio miała 2 cm wiec ciekawa jestem czy coś z niej zostałoU mnie na pewno główką jest nisko, z każdą wizyta lekarz mi o tym mówi, dlatego mam nadzieję, na szybką akcję, bo tylko pessar ją trzyma przekręcanie na łóżko to masakra, chodzę jak kaczka, kołysze się na boki. Teraz kiedy lekarz pozwolił na więcej ruchu to ja wgl nie mam siły ani ochoty.