Gratulacje! Malutka ma fajną wagę, super, że nie ma wiekszych problemów z oddychaniem. Teraz każdego dnia będzie silniejsza, a Ty byłas bardzo dzielna, domyślam się ile stresu i bólu to musiało kosztowac. Ale masz juz córeczkę na świecie. Cieszcie się soba, duzo siły na najbliższe dni!Dziś 40 min po północy , przyszła moja córka na świat. Dłużej nie dałam rady jej utrzymac- 8,5 miesiąca , 33 tyg bez dnia.
Do rozwarcia na 6 cm trwałam , potem cesarka w trybie pilnym. Jak maszyna skurczowa ruszy to nic nie jest w stanie jej zatrzymać
2300 g, 50 cm, czarne włosy. Oddycha z maską tlenowa i to wszystko.
reklama
Justyna410
Aktywna w BB
Mamy ten sam termin u mnie też dziewczynka i wczoraj na USG ważyła 975g. Taka kluseczka ja po założeniu już pessara jestem szyjka przy zakładaniu miała około 18mm. Przy wyjściu ze szpitala tylko badanie na fotelu i że pessar trzyma.Dzięki za odpowiedz☺ Widzę podobnie do mnie jesteś z tc a na kiedy masz termin? Ja na 22.12. Teraz czekam cierpliwie do jutra będę mieć robione usg ciekawa jestem jak szyjka i ile wazy już moja córeczka tydz temu miała 840gram.
AniaAnia1234
Zaciekawiona BB
Najpierw lekka biegunka. 22 - skurcze co 10-12min, niebolesne ale nieprzyjemne.Wow super gratulacje! Malutka świetnie się trzyma Dużo zdrówka dla Was!
Jakie miałaś objawy, że się zaczęło?
Kroplówka przeciwskurczowe - po niej skurcze co 4 min, bolesne, odcinające krocze od reszty...rozwarcie i koniec.
AniaAnia1234
Zaciekawiona BB
2 martwa córką ...a musialam się nablagac o CC, tak to jest jak lek prowadzącego brak.Gratulacje Zdrówka dla was i szybkiego powrotu do formy Co się stało, że cesarka?
Malinka184
Fanka BB :)
Waga i długość rewelacja Niech szybciutko dojdzie do siebie i zdrowo rośnie ❤Dziś 40 min po północy , przyszła moja córka na świat. Dłużej nie dałam rady jej utrzymac- 8,5 miesiąca , 33 tyg bez dnia.
Do rozwarcia na 6 cm trwałam , potem cesarka w trybie pilnym. Jak maszyna skurczowa ruszy to nic nie jest w stanie jej zatrzymać
2300 g, 50 cm, czarne włosy. Oddycha z maską tlenowa i to wszystko.
Nasturcja91
Dziewczyny Gbs wykrywa się z posiewu czy krwi?
Ja będę miała robione za 1.5tyg, ale to w formie wymazu, przed porodem.Dziewczyny Gbs wykrywa się z posiewu czy krwi?
Wow fajniea powiedz mi po założeniu pessara od razu wypisali Cię do domu? Generalnie z zaleceń oszczedny tryb życia czy nakaz leżenia? Ja już po śniadaniu i porannej wizycie. Plan na dziś biocenoza a później usg ciesze się bardzo, ze podejrze małaMam cicha nadzieje, ze szyjka pozostała na tych 16mm i nie skróciła się bardziej...Mamy ten sam termin u mnie też dziewczynka i wczoraj na USG ważyła 975g. Taka kluseczka ja po założeniu już pessara jestem szyjka przy zakładaniu miała około 18mm. Przy wyjściu ze szpitala tylko badanie na fotelu i że pessar trzyma.
reklama
Aniteczka31
Podziel się: