Moj ginekolog od prenatalnych mowil ze jego zona kilka mies przelezala bez szwu/pessaru z szyjka 5mm wiec rozumiem ze i z taka szyjka sie da! Dobrze se jest ten szew!Kurcze , szyjka 6mm trzyma się na szwie . Dr mówi że lepiej nie będzie. Dostanę chyba zawału. Do szpitala końcem miesiąca jak ja to wytrzymam .
reklama
Nasturcja91
Fanka BB :)
Do dziewczyn które brały macmirror, jak długo go bralyscie? Czy po nim mam się spodziewać żółtej wydzieliny?
olka100993
Kup sobie lepiej duże wkładki, bo wycieka to okropnie, w kolorze takim jak tabletka, czyli pomarańczowym.Do dziewczyn które brały macmirror, jak długo go bralyscie? Czy po nim mam się spodziewać żółtej wydzieliny?
Ja biore teraz, faktycznie duzo tego wycieka, zastosowalam 1szy raz we wt na noc i cala srode i nawet wczoraj mialam takie żółtopomarańczowe slady na wkladceDo dziewczyn które brały macmirror, jak długo go bralyscie? Czy po nim mam się spodziewać żółtej wydzieliny?
Nasturcja91
A jak długo kazali wam to aplikować? Ile dni?
Mi kazal go stosowac raz w tyg profilaktycznie po zalozeniu pessara, teraz wyszly mi w posiewie bakterie, to wczoraj powiedzial ze bede brala go 2 razy w tyg i jakis antybiotyk dodatkowo doustnie (dzis mam wizyte). Takze ja przy pessarze to pewnie do wyjecia krązka a Tobie dlaczego zalecil?A jak długo kazali wam to aplikować? Ile dni?
Nasturcja91
Mi też profilaktycznie, żeby do porodu tam było w środku czysto
Nic mnie nie swędzi, nie piecze
Ja mam założony szew
Nic mnie nie swędzi, nie piecze
Ja mam założony szew
Ostatnia edycja:
Bo masz pessara, tak czy cos wyszlo w badaniach? Bo ja w 1szej ciazy jak nie mialam to nic takiego nie bralam (choc posiewow tez mi nie robili wiec nawet nie wiem czy mialam jakies bakterie) I tez raz w tyg?Mi też profilaktycznie, żeby do porodu tam było w środku czysto
Nasturcja91
Mam założony szew najpierw kazał brać ciągiem przez 5 dni A potem co 3ci dzień
Mi już posiewów nie robi, bo mówi że zawsze jakiś pojedyncze wyjdą I to już nie ma na tym etapie sensu
Mi już posiewów nie robi, bo mówi że zawsze jakiś pojedyncze wyjdą I to już nie ma na tym etapie sensu
reklama
Aha bo ja jak wczoraj posiew odebralam to sie zalamalam ze znow cos tam jest- zastanawia mnie ze normalnie w ciazy przeciez sie nie robi tak o posiewow jak sie nic nie dzieje i co? ciezarne sobie chodza z pewnoscia z bakteriami i jakos rodza i nic sie nie dzieje...Mam założony szew najpierw kazał brać ciągiem przez 5 dni A potem co 3ci dzień
Podziel się: