reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Kurcze , szyjka 6mm trzyma się na szwie . Dr mówi że lepiej nie będzie. Dostanę chyba zawału. Do szpitala końcem miesiąca 🙄 jak ja to wytrzymam .
Moj ginekolog od prenatalnych mowil ze jego zona kilka mies przelezala bez szwu/pessaru z szyjka 5mm wiec rozumiem ze i z taka szyjka sie da! Dobrze se jest ten szew!

reklama
A jak długo kazali wam to aplikować? Ile dni?
Mi kazal go stosowac raz w tyg profilaktycznie po zalozeniu pessara, teraz wyszly mi w posiewie bakterie, to wczoraj powiedzial ze bede brala go 2 razy w tyg i jakis antybiotyk dodatkowo doustnie (dzis mam wizyte). Takze ja przy pessarze to pewnie do wyjecia krązka a Tobie dlaczego zalecil?

Mi też profilaktycznie, żeby do porodu tam było w środku czysto
Nic mnie nie swędzi, nie piecze
Ja mam założony szew 🙂

Ostatnia edycja:
Mam założony szew 🙂 najpierw kazał brać ciągiem przez 5 dni A potem co 3ci dzień
Mi już posiewów nie robi, bo mówi że zawsze jakiś pojedyncze wyjdą I to już nie ma na tym etapie sensu

reklama
Mam założony szew 🙂 najpierw kazał brać ciągiem przez 5 dni A potem co 3ci dzień
Mi już posiewów nie robi, bo mówi że zawsze jakiś pojedyncze wyjdą I to już nie ma na tym etapie sensu
Aha bo ja jak wczoraj posiew odebralam to sie zalamalam ze znow cos tam jest- zastanawia mnie ze normalnie w ciazy przeciez sie nie robi tak o posiewow jak sie nic nie dzieje i co? ciezarne sobie chodza z pewnoscia z bakteriami i jakos rodza i nic sie nie dzieje...

Do góry