reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
I dalej masz w miarę normalnie funkcjonować? 🙂
Tak, kazał tylko szczególnie uważać na schody, żeby nie chodzić za często i gdy jest możliwość wybierać windę :p
Trochę mu poopowiadałam, że się boje tak zupełnie normalnie funkcjonować, że dość sporo leżę, to powiedział, że to mój wybór, i jego stanowisko znam :p

Tak, kazał tylko szczególnie uważać na schody, żeby nie chodzić za często i gdy jest możliwość wybierać windę :p
Trochę mu poopowiadałam, że się boje tak zupełnie normalnie funkcjonować, że dość sporo leżę, to powiedział, że to mój wybór, i jego stanowisko znam :p
Ja też wróciłam z wizyty szyjka trzyma 🙂 ale znów pojawiło się coś na nerkach i nie wie co to jest mówił że może jelita się tak ułożyły i zobaczymy na kolejnej wizycie

Ale Wy macie szczęście dziewczyny... Musicie uważać tylko na schody. Ja to sie boję poza łóżko nogę wystawić 🥴 Leżę siódmy dzień w tej samej piżamie i tylko dwa razy bralam prysznic 🥴 Dziś się zbieram w sobie, by wieczorem wskoczyć pod prysznic, założyć świeżą pizamke i kolejny tydzień mogę lezec 😊

Ja też wróciłam z wizyty szyjka trzyma 🙂 ale znów pojawiło się coś na nerkach i nie wie co to jest mówił że może jelita się tak ułożyły i zobaczymy na kolejnej wizycie
Najważniejszą szyjka! Jest ekstra ❤️
U mnie też TSH nagle podskoczyło w czerwcu 2.21 teraz prawie do 4 i od dzisiaj euthurox.. także moja wadą serca, cukrzyca, tarczyca, szyjka.. ciekawe czy na tym się zakończy :p
Chociaż i tak mam teraz inne podejście i się już aż tak tym nie przejęłam, jakby to było, gdybym nie miała problemów z szyjka :p bo w porównaniu z nią to chyba nie ma nic gorszego :D

Najważniejszą szyjka! Jest ekstra ❤️
U mnie też TSH nagle podskoczyło w czerwcu 2.21 teraz prawie do 4 i od dzisiaj euthurox.. także moja wadą serca, cukrzyca, tarczyca, szyjka.. ciekawe czy na tym się zakończy :p
Chociaż i tak mam teraz inne podejście i się już aż tak tym nie przejęłam, jakby to było, gdybym nie miała problemów z szyjka :p bo w porównaniu z nią to chyba nie ma nic gorszego :D
Czyli olka próbujemy funkcjonować w miarę normalnie 😘? Ja się muszę ogarnąć i nie nakręcac chyba mam po prostu zle dni 😀 trzeba sobie mówić że zawsze może być gorzej

Ale Wy macie szczęście dziewczyny... Musicie uważać tylko na schody. Ja to sie boję poza łóżko nogę wystawić 🥴 Leżę siódmy dzień w tej samej piżamie i tylko dwa razy bralam prysznic 🥴 Dziś się zbieram w sobie, by wieczorem wskoczyć pod prysznic, założyć świeżą pizamke i kolejny tydzień mogę lezec 😊
Czy ja wiem czy szczęście? Szczęście to byśmy miały jakbyśmy ciążę przeszły bez żadnych powikłań i sobie hasały jak niektóre mamuśki :p
No ale będziemy miały to szczęście jak już będziemy w conajmniej 38tc wszystkie :D

Ostatnia edycja:
reklama
Czyli olka próbujemy funkcjonować w miarę normalnie 😘? Ja się muszę ogarnąć i nie nakręcac chyba mam po prostu zle dni 😀 trzeba sobie mówić że zawsze może być gorzej
No jasne ! Ja dzisiaj dostałam powera i przeszły mi moje smenty trochę.
Dokładnie zawsze może być gorzej, póki jest stabilnie i nic się nie zmienia jest super ! 😍
Także odpoczywamy jak do tej pory i trzymamy za Nas wszystkie kciuki 👍

Do góry