Ja teraz mam niesamowite uczucia jak synek ma czkawkę,a jest dość nisko główka w dółMam identycznie [emoji23][emoji23] I w sumie stresują mnie takie kopniaki tam na dole... ale zazwyczaj jak poleżę trochę z poduszką pod tyłkiem to mała się nieco przesuwa [emoji4]
reklama
Rabatka
Fanka BB :)
U mnie obecnie 31tc, pessar od 23tc. Na ostatniej wizycie lekarz powiedział że wyjmie go w 35tc i położy mnie do szpitala. Bardzo liczę na cc w 36tc, bo już teraz mi ciężko w tej ciąży.
Też czuję ruchy i czkawkę jednego tak bardzo nisko, aż mam wrażenie że za nisko, jest ułożony pośladkowo. Do tego coraz częstsze twardnienie brzucha, nawet jak dużo leżę
Dodam że noszę bliźniaki i że znam płeć tylko jednego Malucha
Też czuję ruchy i czkawkę jednego tak bardzo nisko, aż mam wrażenie że za nisko, jest ułożony pośladkowo. Do tego coraz częstsze twardnienie brzucha, nawet jak dużo leżę
A u cb pessar dobrze się sprawdza ? Leżysz cały czas?U mnie obecnie 31tc, pessar od 23tc. Na ostatniej wizycie lekarz powiedział że wyjmie go w 35tc i położy mnie do szpitala. Bardzo liczę na cc w 36tc, bo już teraz mi ciężko w tej ciąży.
Dasz radę my jesteśmy silne kobiety spokojnie ja zaczęłam 14 tydzień leżenia... Kondycji to już nie mam wglszyjka jest dosyć krótka, brzuch bardzo często się napina i nie mam nic założonego. Do tego dzisiaj mój mąż wyjechał do Monachium w delegacje i siedzę sama. To gadam do synka w brzuszku, przeglądam do znudzenia strony z meblami do mieszkania, oglądam seriale. I tak dzień za dniem. Oczy mam już suche od oglądania telewizji Byle jeszcze wylezec te 2 tygodnie do skończonego 36 tc.Uważam, że milej leżałoby się nam w łóżku, gdyby za oknem była paskudna jesień czy też zima. A tutaj proszsz... piękne słońce. Na fejsie zdjęcia rodziny, przyjaciół z wakacji - widoczki, góry, morze, uśmiechy, opalenizna Ja jedyne co, to mogę sobie szpitalne okno na osciez otworzyć, by poczuc lato Z nudów już sama nie wiem, co mam oglądać w telefonie. Przejrzałam już profile wszystkich byłych dziewczyn mojego narzeczonego - na fejsie, instagramie i gdzie tylko można. Nawet ich mężów i dzieci Czytam książkę za ksiazka, zapisuje jakies bzdurki z kolejnego dnia w kalendarzyku i nasluchuje odglosow remontu za oknem... Zyje od wizyty lekarza do wizyty. Mysle, co bede robic za rok w wakacje. Nawet o krotkich szyjkach juz mi sie nie chce czytac... Ech, byle jakos przezyc dzien
Będziesz miała a niespodziankęU mnie obecnie 31tc, pessar od 23tc. Na ostatniej wizycie lekarz powiedział że wyjmie go w 35tc i położy mnie do szpitala. Bardzo liczę na cc w 36tc, bo już teraz mi ciężko w tej ciąży.
Hehe najgorsze są te kryzysy jak człowiek ma dosc i wszystko boliDasz radę my jesteśmy silne kobiety spokojnie ja zaczęłam 14 tydzień leżenia... Kondycji to już nie mam wglszyjka jest dosyć krótka, brzuch bardzo często się napina i nie mam nic założonego. Do tego dzisiaj mój mąż wyjechał do Monachium w delegacje i siedzę sama. To gadam do synka w brzuszku, przeglądam do znudzenia strony z meblami do mieszkania, oglądam seriale. I tak dzień za dniem. Oczy mam już suche od oglądania telewizji Byle jeszcze wylezec te 2 tygodnie do skończonego 36 tc.
Po 30 tc tych twardnien brzucha mam sama już znacznie więcej i naprawdę głównie tylko leże. Ake czasami myślę, że jak się dużo zamartwiam, to jest ich więcej.U mnie obecnie 31tc, pessar od 23tc. Na ostatniej wizycie lekarz powiedział że wyjmie go w 35tc i położy mnie do szpitala. Bardzo liczę na cc w 36tc, bo już teraz mi ciężko w tej ciąży.
Teraz dopiero muszę sama sobie zrobić jedzenie i odgrzać obiad, bo mąż wyjechał. Dotąd bardzo ostro się oszczędzałam.
Ale popatrz jak to już zleciało, szybko minie do 36 tc trzymam kciuki
Masz rację. A głowa tak płata figle, że szok mnie to mąż już czasami ochrzanil, że tak ciągle wszystko widzę źle ale musimy jakoś sobie z tym poradzić, sama czasami mam nerwobóle z powodu tych kryzysów ale jak to się mówi wszytko Nas wzmacniaHehe najgorsze są te kryzysy jak człowiek ma dosc i wszystko boli
Hehe ja zależy na czym się skupiam to mnie boli po tym stwierdzam że siła umysłu jest bardzo silna ostatnio chociaż nie myślę o twardnieniach brzucha i dość mnie nie łapią tylko jak położę się na wznak to zaraz mi jeszcze lekarz powiedział że jak nam twardnieje tak brzuch po jednej stronie i robi się gula to może być też reakcja macicy na ruch dzieckaMasz rację. A głowa tak płata figle, że szok mnie to mąż już czasami ochrzanil, że tak ciągle wszystko widzę źle ale musimy jakoś sobie z tym poradzić, sama czasami mam nerwobóle z powodu tych kryzysów ale jak to się mówi wszytko Nas wzmacnia
reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Dziewczyny jakimi terminami sugerują się, wasi lekarze - om czy usg?
Podziel się: