Ja nie czułam totalnie nic. I z wizyty na wizytę w ciągu 3 tygodni szyjka zeszła z praktycznie 4 cm na 9 mm. A potem kilka dni leżenia i czekania na wynik posiewu i szyjka ostatecznie 7mm. Więc można nie czuć nicWystraszyla mnie, zwłaszcza, że jestem po 2 łyżeczkowaniach i już pomyślałam, że może wtedy uszkodzili coś.. A gdyby coś się miało niedobrego dziać z szyjka to jak to się objawia?
reklama
Dolvit
Fanka BB :)
No to faktycznie ja byłam przekonana, że to boli i coś sie czuje...Ja nie czułam totalnie nic. I z wizyty na wizytę w ciągu 3 tygodni szyjka zeszła z praktycznie 4 cm na 9 mm. A potem kilka dni leżenia i czekania na wynik posiewu i szyjka ostatecznie 7mm. Więc można nie czuć nic
Monikacyganiocha
Oj dziewczyny , byłam na obiedzie potem spacer z 15 minutowy i od 3godzin leżę plackiem wszystko mnie boli nogi ręce a o kości ogniowej już nie wspomnę! jednak będzie trudno dojść do siebie po takim lezeniu bardzo chciałam zrobic obiad jutro zeby ten mój trochę odsapną ale niestety nie pozwala, jej gorszy jest niż ten mój ginekolog jednak przy moim mężu nie wroce chyba do pełnej sprawności. Wlasnie czekam na kolacje smarzy mi nalesniki ale ja miałam sobie zrobić nic mi nie pozwala.
Sunflower01
I dobrze mąż robi. Po porodzie nie będzie czasu się umyc spokojnie to jeszcze się zdążysz zmeczycOj dziewczyny , byłam na obiedzie potem spacer z 15 minutowy i od 3godzin leżę plackiem wszystko mnie boli nogi ręce a o kości ogniowej już nie wspomnę! jednak będzie trudno dojść do siebie po takim lezeniu bardzo chciałam zrobic obiad jutro zeby ten mój trochę odsapną ale niestety nie pozwala, jej gorszy jest niż ten mój ginekolog jednak przy moim mężu nie wroce chyba do pełnej sprawności. Wlasnie czekam na kolacje smarzy mi nalesniki ale ja miałam sobie zrobić nic mi nie pozwala.
Ja czułam kucie w środku pochwy, skurcze i dyskomfort najpierw po stosunku później bez wyraźnego powodu. Mój lekarz uważa, że dopiero szyjka 3 cm która jest miękka jest sygnałem alarmowym do odpoczynku i monitoringu długości szyjki. Kiedy mi spadła mocniej dostałam progesteron. A później skierowanie do szpitala na sterydy. Ale 3,7cm to fajna długośćWystraszyla mnie, zwłaszcza, że jestem po 2 łyżeczkowaniach i już pomyślałam, że może wtedy uszkodzili coś.. A gdyby coś się miało niedobrego dziać z szyjka to jak to się objawia?
Chociaż to pewnie zależy od wyjściowej długości szyjki i tego jak szybko się skraca. Mi z 4,5cm spadła w dwa tygodnie.
To może macica się rozciąga spokojnie Dzidziuś rośnieNo ale mam nadzieję, że jest wszystko ok. Co jakis czas mnie tylko kłuje w różnych miejscach.. Raz z prawej raz z lewej innym razem tak na dole prawie na k.łonowej tylko bliżej lewej nogi... Takie sporadyczne ukłucia np w ciagu godziny 4 razy tak się wydarzy.. Mam nadzieję, że to nic strasznego.. Już jestem tak wystraszona wszystkim
Masz najbardziej szaloną szyjkę na świecie! Ale dociagniesz do 38tc tak uważamJa nie czułam totalnie nic. I z wizyty na wizytę w ciągu 3 tygodni szyjka zeszła z praktycznie 4 cm na 9 mm. A potem kilka dni leżenia i czekania na wynik posiewu i szyjka ostatecznie 7mm. Więc można nie czuć nic
Masz zjeść! Utyj trochę bo jestem najgrubsza z Was postaraj się mnie dogonićOj dziewczyny , byłam na obiedzie potem spacer z 15 minutowy i od 3godzin leżę plackiem wszystko mnie boli nogi ręce a o kości ogniowej już nie wspomnę! jednak będzie trudno dojść do siebie po takim lezeniu bardzo chciałam zrobic obiad jutro zeby ten mój trochę odsapną ale niestety nie pozwala, jej gorszy jest niż ten mój ginekolog jednak przy moim mężu nie wroce chyba do pełnej sprawności. Wlasnie czekam na kolacje smarzy mi nalesniki ale ja miałam sobie zrobić nic mi nie pozwala.
Oby tak było , ale już 36 mnie bardzo zadowoli z Wami wszystko jest możliwe!Masz najbardziej szaloną szyjkę na świecie! Ale dociagniesz do 38tc tak uważam
reklama
Aniteczka31
Na pewno nie jesteś ja jutro kończę 20 tydzień a mam już 5,5 kg na licznikuMasz zjeść! Utyj trochę bo jestem najgrubsza z Was postaraj się mnie dogonić
Podziel się: