reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
To samo u mnie. Że ważniejsze od ktg i usg jest wyleżenie szyjki i nie złapanie zarazy. Nawet badania krwii mam olać bo do tej pory było ok. Mam dzwonić jak będzie coś się działo i albo mnie przyjmie albo skieruje na ip.

A lekarz prywatny, powinno mu zależeć na założeniu maseczki i zgarnieniu kasy, a woli dawać darmowe porady sms
Zadzwonię chyba do mojego lekarza dzisiaj i powiem mu ze zgłosze się tylko na pobranie tego gbs a ktg nie będę robic. A badania krwi zrobię prywatnie w laboratorium a nie tym przyszpitalnym. Ja nie lubię sama podejmować decyzji !zawsze i tak jest źle co zrobię :/

@akacjova89 gratulacje!! :) dużo zdrówka i siły - z każdym dniem karmienie będzie dużo latwiejsze ;)

@Magdalenka16 też nie chciałam laktatora elektrycznego..ale jak wyszłam ze szpitala i dostałam nawał pokarmu to narzeczony biegiem leciał do apteki - kupił Canpol, cenowo jeden z tańszych - nie chciałam drogiego bo uważalam, że to na chwilę..a służy mi do dzisiaj ;)

Laktator to najważniejsza rzecz . Serio .
Tez myślałam, ze uda mi się karmić piersią - a tu nici z tego .
Ściągam pokarm co 3 godziny - dziękuje Bogu za laktator . Gdyby nie on cycki by mi ekspolodowały .
Dostałam jeden z Medeli - zepsuł się kilka dni temu wieczorem . Mąż jak to zobaczył w sekundzie wsiadał do samochodu żeby jechać po nowy do apteki - byleby zdążyć przed jej zamknięciem i nocą bez laktatora.
Serio jakbym nie „ spuściła „ pokarmu to bym chyba umarła .
Ja już lecę na Laktatorze 6 tydzień i mam to samo eksplozja cyca 😆 najgorsze noce bo czasami budzika nie słyszę a potem dramat

Zadzwonię chyba do mojego lekarza dzisiaj i powiem mu ze zgłosze się tylko na pobranie tego gbs a ktg nie będę robic. A badania krwi zrobię prywatnie w laboratorium a nie tym przyszpitalnym. Ja nie lubię sama podejmować decyzji !zawsze i tak jest źle co zrobię :/
Skonsultuj z lekarzem, jak powie ze jest bezpiecznie i ze powinnaś iść to idź

@akacjova89 Gratulacje!!! Dużo Zdrowia!!

A ja sie dzis obudziłam i mnie wargi sromowe pieka 🙄nie wiem czy znów po luteinie, czy może się czymś źle podmylam, wczoraj byłam u gin to nic mi nie było. Zostało mi ratowanie lactovaginalem i clotrimazolum🙄
Jeszczee do tego wszystkiego strasznie mi cos slabo.. Ciśnienie mam niskie ale mam uczucie normalnie ze zemdleje, glowa jak balon :/ chyba się zdrzemne

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry