Ehhh ja czytałam podobne artykuły potwierdzające ze jest to lek polski i dlaczego lek o tej samej nazwie zarejestrowano wcześniej w Indiach i dlaczego zezwolono na używanie tej nazwy ponownie itp. Kto wie jaka jest prawda? Nie wiem nie jest specjalista, wierzę że mój lekarz nie wsadził mnie na minę...
reklama
Alleksandra20
Fanka BB :)
Dostałam ru
Dostalam ryczałt ale tylko do czasu diagnozy trombofilii. A kilka tygodni mam wyniki ale facet spojrzał na dotychczasowe wyniki i mówi że raczej nie będę jej miała. Powiedział mi też coś ciekawego że położnicy powiedzą, że można karmić na acardzie a on nie zaleca. I wtedy heparyna znów na 100% płatna.. 8 miesięcy karmilam i brałam heparyne ale w 2010 była refundowana..Ja mam komplet badań genetycznych w kierunku trombofili z których wyszło mi to co wyżej napisałam, nic więcej nie robiłam...
Vanilia120
Ja heparynę rano a acard wieczorem przed samym snem
Alleksandra20
Hematolog mnie dziś prześwietlił z badań od 2009 roku. Acard brałam do zabiegu, szew założony w grudniu w 18tc chyba jakoś. I od zabiegu już tylko heparyna.Ja accard brałam przed ciąża i do 5 tygodnia, potem już tylko heparyna
akacjova89
Gratulacje!! Dużo zdrówka dla Was :*Cześć, moja historia z niewydolnością szyjki właśnie się zakończyła, pobiłam osobisty rekord, dotrwałam do końca 34 tc. Wczoraj urodziłam córkę przez cc. 2150 gr. 47 cm, abgar 4,6,9,9.
reklama
DziękujemyGratulacje!! Dużo zdrówka dla Was :*
Podziel się: