reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Zapomniałam wam napisać[emoji1787]
16.08.2019 o godzinie 18.00 przyszedł na świat Filip[emoji3059]
2720g 50 cm 10/10...
A szyjka menda nie chciał puscic od 4 cm i iść dalej....[emoji39]dopiero masaż szyjki na skurczach dał radę...ehh
IMG-20190816-WA0018.jpeg

reklama
Zapomniałam wam napisać[emoji1787]
16.08.2019 o godzinie 18.00 przyszedł na świat Filip[emoji3059]
2720g 50 cm 10/10...
A szyjka menda nie chciał puscic od 4 cm i iść dalej....[emoji39]dopiero masaż szyjki na skurczach dał radę...ehhZobacz załącznik 1011279
Gratuluję!!! Co za Słodziak! Kolejna z nas dała radę dotrzymać do bezpiecznej mety, to dodaje otuchy ;)

Cześć Dziewczyny! Jak się macie po weekendzie? Ja dzisiaj dobiłam 35+0 tc i mimo że to jeszcze nie termin porodu, to czuję już taki luuuuuzzzzz, mam nadzieję że jeszcze troszkę ta ciąża potrwa, ale jako że urodziłam już raz w 33tc to teraz już odczuwam ulgę, najgorsze stresy za mną ;)

U nas leniwy weekend a dzisiejszy dzień zaczęliśmy od wizyty u dentysty i ... odleciałam na fotelu 2 razyDobrze że pojechała ze mną tesciowa bo miałam jechać tylko z moimi dziećmi. Dentystka powiedziała że następna wizyta dopiero jak urodzę i to jeszcze w godzinach rannych żeby pielegniarka była w razie W W czwartek wizyta u prowadzącego i decyzja czy podajemy sterydy czy jednak nie. Małego czuję bardzo nisko chwilami mam wrażenie że zaraz mi wypadnie i mam jakieś takie dziwne uczucie że brzuch mi się zmniejszył nawet męża ostatnio pytałam czy dalej jest wysoko bo takie jakieś mam wrażenie że mały się zrobił.

reklama
Do góry