Mi wczoraj lekarka z IP nawet mówiła że sterydy już w domu daje środowiskowa, bo NFZ wycofuje się z trzymania z tego powodu kobiet w szpitalu, bo ampułki można samemu kupić....a to tylko dla nich zbędny koszt i zajmowanie łóżka...no zobaczymy[emoji848]Jak będzie wszystko ok to nie będą Cię trzymać, szkoda łóżka i jedzenia mój gin sam kazał mi się wypisać jak tylko dostanę sterydy
reklama
Anima2689
Fanka BB :)
To moze zalozy Ci pessar jeśli nie masz ? Mi w 31 jak zakladal pessar podal od razu sterydy na rozowj plucek.Na pewno dotrwasz do bezpiecznego okresu bo taka długość w tym czasie nie jest zla Ja bym dodala.do tego magne b6 bo aspargin to potas w większości plus magnez..30+0 nic nowego nie zapisała...a i tak już biorę luteine, nospe i aspragin ehh...idę do swojego w piątek i pewnie mnie do szpitala wyślę , bo już od jakiegoś czasu mi o tym mowi
Anima2689
DziewczYny które miały pessar mam takie dziwne pytanie . Ide we wtorek na wizyte(bedzie to 37tydz) no i doktor wyciagnie mi go. Jesli nic sie nie zadzieje w sensie nie urodze- co ze wspolzyciem ? Mialam zakaz odd pocZątku ciĄży i nie powiem brakuje mi bliskości z narzeczonym heh. Zapytam oczywiście doktora ale do wtorku zezre mnie ciekAwość...
U
użytkownik 902
Gość
Możesz popracować nad rozwarciem [emoji23] też się nie mogę doczekać!DziewczYny które miały pessar mam takie dziwne pytanie . Ide we wtorek na wizyte(bedzie to 37tydz) no i doktor wyciagnie mi go. Jesli nic sie nie zadzieje w sensie nie urodze- co ze wspolzyciem ? Mialam zakaz odd pocZątku ciĄży i nie powiem brakuje mi bliskości z narzeczonym heh. Zapytam oczywiście doktora ale do wtorku zezre mnie ciekAwość...
Anima2689
Same sterydy to 3 dni lezenia w szpitalu. W 25 tyg mialam właśnie pierwsza dawke samych sterydow. Przy pessarze tez podawali sterydy 3 dni ale leżałam 6 bo akurat wypadl weekend jak odebrali mój posiew a trzeba bylo zamowic z neta krazek i wtedy siadlo mi na głowę.. plakalam ostatni dzien i.czulam ze WszYstko jest zle, ze na.pewno mnie oklamuja w tym szpitalu hehehNo właśnie na to chce mnie dać[emoji4] tylko ja się boję, żebym dłużej tam nie została bo na łeb dostanę[emoji23]
Anima2689
Czyli raczej nie zakaze mi no to będziemy pracowac heheheMożesz popracować nad rozwarciem [emoji23] też się nie mogę doczekać!
Zapytam gina jutro o ten magnez[emoji848] no nie mam...zobaczymy co tam wymyśli[emoji23] no tragedi nie ma z szyjka ale leci w dół....mam nadzieję że na 2 cm się zatrzyma, może taki mój urok i tyle[emoji3]To moze zalozy Ci pessar jeśli nie masz ? Mi w 31 jak zakladal pessar podal od razu sterydy na rozowj plucek.Na pewno dotrwasz do bezpiecznego okresu bo taka długość w tym czasie nie jest zla Ja bym dodala.do tego magne b6 bo aspargin to potas w większości plus magnez..
Mi jak w 1 ciąży leki odstawili w 36t to dotrwałam męża[emoji23] a u tak urodziłam w 38[emoji39]DziewczYny które miały pessar mam takie dziwne pytanie . Ide we wtorek na wizyte(bedzie to 37tydz) no i doktor wyciagnie mi go. Jesli nic sie nie zadzieje w sensie nie urodze- co ze wspolzyciem ? Mialam zakaz odd pocZątku ciĄży i nie powiem brakuje mi bliskości z narzeczonym heh. Zapytam oczywiście doktora ale do wtorku zezre mnie ciekAwość...
Ja ryczalam 1 dzień z synem..później jakoś poszło, ale podlamaniee psychiczne itp...Same sterydy to 3 dni lezenia w szpitalu. W 25 tyg mialam właśnie pierwsza dawke samych sterydow. Przy pessarze tez podawali sterydy 3 dni ale leżałam 6 bo akurat wypadl weekend jak odebrali mój posiew a trzeba bylo zamowic z neta krazek [emoji14] i wtedy siadlo mi na głowę.. plakalam ostatni dzien i.czulam ze WszYstko jest zle, ze na.pewno mnie oklamuja w tym szpitalu heheh
U
użytkownik 902
Gość
O ile nie zaczniesz od razu rodzić [emoji28]Czyli raczej nie zakaze mi [emoji14] no to będziemy pracowac hehehe
U
użytkownik 902
Gość
U mnie, jak ostatnio zdjęli, to było 4cm rozwarcia i już mnie do domu nie wypuścili, bo coś było nie tak z moją morfologią, więc musiałam czekać kolejne 5 tygodni do zakończenia połogu, ale przy wcześniejszym synu, zdążyli zdjąć, poszalelismy i na spokojnie urodziłam dwa tygodnie po zdjęciu
reklama
Anima2689
Znajac moje szczęście wody mi odejda jeszcze w gabinecie, juz o tym myślAłam hehehe ale pomarzyć dobra rZeCzO ile nie zaczniesz od razu rodzić [emoji28]
Podziel się: