Ola124
Fanka BB :)
Gratulacje
Który porod ze taki ekspresowy??
Pierwszy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje
Który porod ze taki ekspresowy??
To tylko pozazdrościćPierwszy
Mąż poszedł zapisać małego do przychodni najbliżej nas i dostał z przydziału pediatrę i położną (w ogóle żadnej nie chciałam przede wszystkim). Doktorka jest super, ale położna... No stara się, ale ma średniowieczne poglądy na wiele spraw. Albo ciągłe egzaminowanie nas, gdy jesteśmy nieprzytomni, mimo że widać gołym okiem, że mały jest zadbany i nakarmiony, krzywda mu się nie dzieje... Oby tylko pierwsza wizyta była taka długa ;/@Ika88 to co to za baba ?! Czy mialas z nią do czyniania przed porodem ? Bo ja chodziłam chwile na szkole rodzenia i ogólnie wszystkie znajome rodzące mi ją polecaly. Jest konkretna ale nie chamska. I rozumie, że karmienie to wyzwanie.
Gratuluje! :* Poród MarzenieDziewczyny muszę się pochwalić, dziś w nocy o 4.10 Hania przyszła na świat. W domu odeszły wody, w szpitalu prawie od razu dostałam skurczy partych i po 10min na porodówce urodziłam. Z mała wszystko dobrze